Νίκη γοήτρου η Καρπερή, 1-0 το Παραλίμνιο

Νίκη γοήτρου η Καρπερή, 1-0 το Παραλίμνιο

Στη… μάχη των Σερραίων στην Ηράκλεια, ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής πήρε φιλική νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, στο τελευταίο φιλικό ματς των δύο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Παύλο Δημητρίου να προβληματίζεται για το μηδέν της ομάδας του στην επίθεση. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μπίντσης στο 35΄ μετά από σέντρα του Γκόγκα.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ: Χατζηδάκης, Παπανικολάου, Γκάλιος Ν., Αγγελίδης, Ζάντσιος, Νικολίτσας, Μπάρδας, Σελαλμαζίδης, Γκόγκας, Κούτλας, Γκάλιος Χρ. Έπαιξαν και οι Μάνος, Νέδος, Μπίντσης, Κασίμης, Τουνουσίδης, Χριστοφορίδης και Κρυστάλλης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Κουτζαβασίλης, Τάκας, Μερεσιώτης, Μουτεσίδης, Τσομαχασβίλι, Δέντσας, Ρούμπος, Τάντιτς, Γαϊδαρτζής, Πολυζωιδης. Έπαιξαν και οι Φιλέντας, Λιάρας, Παπαδόπουλος, Ανθουλάκης, Κλειτσιώτης, Κουλτσιάκης.

 

πηγή:pamebala.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr