Νίκη για την Πανσερραϊκή… με απειλές & τραμπουκισμούς στην εξέδρα

Νίκη για την Πανσερραϊκή... με απειλές & τραμπουκισμούς στην εξέδρα

Η Πανσερραϊκή όντας ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κέρδισε με 2-1 τις Βασίλισσες Θράκης στο γήπεδο του Χριστός για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, αυξάνοντας στο +6 την διαφορά τους στην βαθμολογία από την ομάδα της Ξάνθης.

 

Τα γκολ για τις Σερραίες που προηγήθηκαν με 2-0, πριν δεχθούν την μείωση του σκορ πέτυχαν οι Γεωργιάδου και Πανίδου, ωστόσο ενδιαφέρον είχαν όσα γινόταν κυρίως εκτός αγωνιστικού χώρου, μεταφέροντας βέβαια μέρος της έντασης και στο γήπεδο, καθώς οι Θρακιώτες όπως φάνηκε ήρθαν με άγριες διαθέσεις στις Σέρρες! Βλέποντας τη νίκη να χάνεται και θεωρώντας την ομάδα αδικημένη και από την διαιτησία, “φίλαθλοι” των φιλοξενουμένων, όπως μας έγινε η καταγγελία, επιτέθηκαν φραστικά και όχι μόνο προς γονείς κοριτσιών που αγωνίζονται στην Πανσερραϊκή με αποτέλεσμα να επικρατήσει για αρκετή ώρα φασαρία, ενώ απειλές μεταφέρθηκαν και προς παίκτριες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Πανίδου.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα η ένταση συνεχίστηκε με τους Θρακιώτες να απειλούν… Θεούς και δαίμονες, χωρίς κανείς να καταλάβει τον ακριβή λόγο της φασαρίας.

 

Περισσότερα με αποτελέσματα και βαθμολογία αργότερα…

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr