Νίκες του Πανσερραϊκου σε ανδρικό & εφηβικό

Νίκες του Πανσερραϊκου σε ανδρικό & εφηβικό

Νίκη με +46 ο Πανσερραϊκός

Πανσερραϊκός – Δοξάτο Α.Ε. : 95-49

  2η νίκη για την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την αγωνιστική χρονιά 2016-2017 με καλή απόδοση για την ομάδα μας. Οι «κόκκινοι» έβαλαν το πόδι στο γκάζι, πίεσαν έτρεξαν στο γήπεδο και ανέβασαν την διαφορά μέχρι το +26, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. 

  Στο δεύτερο ημίχρονο ρίχνοντας τον ρυθμό η ομάδα συνέχισε να αυξάνει την διαφορά συμμετέχοντας με όλους τους αθλητές της στο παιχνίδι. Τελικό σκορ  95-49.

Ο προπονητής των «κόκκινων»  Πασχάλης Ρούλης δήλωσε:  

Η ομάδα μας έπαιξε οργανωμένα σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχοντας καλή απόδοση και συμμετοχή όλων των αθλητών μας στο παιχνίδι. Οι νεαροί αθλητές μας παιχνίδι-παιχνίδι θα βελτιώνονται και θα αποκτούν σωστή αγωνιστική πειθαρχία και αθλητική ταυτότητα. Στόχος μας είναι να παίζουν ολοκληρωμένο Basketball και να γίνουν πρωταγωνιστές. Συνεχίζουμε την δουλειά μας…..

   

Διαιτητές: Δαρνάκας – Κούμλιαλης.

Δεκάλεπτα: 26 – 10, 51-25 (ημ.) – 74-39, 95-49.

Πανσερραϊκός: (Ρούλης Πασχάλης) Χρυσοστομίδης Π. 4, Ξακουστός Α. 20, Τσιαντής Β. 2, Σιδερίδης Χ. 19(1), Φραγκούλης Α. 10(2), Τσιάγγας Α. 6,  Βασιλειάδης Π. 4, Γιαβρόπουλος Π.  8(1), Πλατνάρης Ν. 22(2).

3η Νίκη ο Πανσερραϊκός στο Εφηβικό

Πανσερραϊκός – Ορφέας Ν.Σκοπού : 68 – 36

  Η εφηβική ομάδα μας συνέχισε με νίκη για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με καλή απόδοση στο παιχνίδι της. Οι «κόκκινοι»  πίεσαν, έτρεξαν στο γήπεδο και ανέβασαν την διαφορά μέχρι το +22 στο πρώτο ημίχρονο, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

  Στο δεύτερο ημίχρονο ρίχνοντας τον ρυθμό η ομάδα συνέχισε να αυξάνει την διαφορά συμμετέχοντας με όλους τους αθλητές της στο παιχνίδι. Τελικό σκορ  68-36.

Ο προπονητής των «κόκκινων»  Πασχάλης Ρούλης δήλωσε:  

Η ομάδα μας έπαιξε το συγκεκριμένο παιχνίδι της έχοντας πέντε (5) απουσίες στην σύνθεση της (Μωϋσίδης Λυκούργος, Χατζής Ζήσης, Μητκώνης Κωνσταντίνος, Πλατνάρης Νίκος, Φραγκούλης Αναστάσιος) με καλή απόδοση και συμμετοχή όλων των αθλητών μας. Αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να ανεβάσουμε από το παιδικό  τρεις (3) αθλητές γεννηθέντες του 2001 (Κόρτσος Θεοχάρης, Τσιάμης Παναγιώτης, Αλεξάκης Γιώργος) με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρία από αγώνες του εφηβικού για το Μέλλον τους….Συνεχίζουμε την δουλειά μας για να ετοιμάσουμε  την ομάδα μας για την συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Διαιτητές: Δαρνάκας– Μπαλανίκας

Δεκάλεπτα: 23-11, 40-18 (ημ.) – 58-29, 68-36.

Πανσερραϊκός: (Ρούλης Πασχάλης) Χρυσοστομίδης Π. 3, Ξακουστός Α. 29, Τσιαντής Β. 13, Κόρτσος Θ. 2, Αλεξάκης Γ., Τσιάμης Π. 9, Τσιάγγας Α. 4,  Βογιατζής Α. 2, Βασιλειάδης Π. 6.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr