Νίκες για Π.Σ Σέρρες & Χείμαρρο | Με ανατροπή Σκοτούσα & Νεοχώρι, νίκη και για 1800

Νίκες για Π.Σ Σέρρες & Χείμαρρο | Με ανατροπή Σκοτούσα & Νεοχώρι, νίκη και για 1800

Λίγα παιχνίδια περιελάμβανε το μενού του Σαββάτου για τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Σερρών και αυτά δεν έκρυβαν ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Στην Επίλεκτη Κατηγορία ο Χείμαρρος κέρδισε με 1-0 την ΑΕΝ με γκολ του Κυριάκου Βασιλειάδη που έφτασε τα 5 και παραμένει σταθερά ψηλά στην βαθμολογία, ενώ την ακολουθεί και ο Π.Σ Σέρρες που για ακόμη μία φορά προσέφερε γκολ και θέαμα και αν και βρέθηκε να χάνει στο Ψωμοτόπι με 1-0 κέρδισε με 2-3 με τον Κλήτσα να πετυχαίνει στις καθυστερήσεις το γκολ της νίκης και αφού προηγουμένως ο Κώστας Σιψής με δύο γκολ είχε κάνει την ανατροπή για την ομάδα του Λεωνίδα Μεταλλίδη.

Στην Ανώτερη Κατηγορία και στον α΄ όμιλο η Σκοτούσα χρειάστηκε να δεχθεί γκολ στην Τριανταφυλλιά για να ξυπνήσει στο τελευταίο τέταρτο, να πετύχει τρία με τους Νικολακίεφ, Αμανατίδη και Μάλαμα και να κερδίσει τελικά με 1-3 παραμένοντας έτσι στην 1η θέση. Εντυπωσιακά συνεχίζει την ανοδική του πορεία και το Χαρωπό που με τα γκολ των Ασλανίδη και Κεμανετζή κέρδισε και την Κερκίνη με 2-0 και την προσπέρασε στην βαθμολογία. Τέλος το Παλαιόκαστρο κέρδισε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο το Βαλτερό με 4-2.

Στον β΄ όμιλο ο Αστέρας Νεοχωρίου με γκολ των Βόγκλι και Σένια στο δεύτερο ημίχρονο και το νικηφόρο στο 89΄ κέρδισε με 2-1 τον Πήγασο που είχε προηγηθεί με τον Παπαρίζο και παραμένει στην 3η θέση, ενώ ακολουθεί η Serres 1800 που είχε εύκολο έργο και με τον Κουκούτση να σημειώνει δύο γκολ και να φτάνει τα 5 και τον Ρούμπο ακόμη δύο, κέρδισε με 4-0 την Κορμίστα. Η Πρώτη κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι με 2-0 το Ροδολίβος με δύο γκολ του Κονδυλίδη, ενώ το Άγιο Πνεύμα επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας του ΠΟΣ.

Στην Β΄ Κατηγορία στον α΄ όμιλο τα Πλατανάκια με χατ-τρικ του Αγαπίδη που έφτασε τα 7 γκολ κέρδισαν με 3-5 στο Αχλαδοχώρι που απλά μείωσε στα τελευταία λεπτά, ενώ το Ν.Πετρίτσι κέρδισε με 3-0 την Τυρολόη. Στον β΄ όμιλο η πρωτοπόρος Οινούσα κέρδισε με 1-3 στην Παλαιοκώμη και η Πεπονιά πανηγύρισε την πρώτη της νίκη κόντρα στο Δημητρίτσι κερδίζοντας με 3-0.

*************************************

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡΣ ΣΤΟ LIVE ΤΟΥ “SSN” ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr