Νέο φιλικό στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και Πανσερραϊκό (1/11)

Νέο φιλικό στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και Πανσερραϊκό (1/11)

Ο Πανσερραϊκός, θα αντιμετωπίσει τελικά σε φιλικό αγώνα την ομάδα του ΑΟ Ξάνθης, στην ακριτική πόλη, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στις 15:00. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις Σέρρες και το γήπεδο των «λιονταριών» αλλά οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις και το τοπικό lockdown, δεν επιτρέπουν την πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη (;) των πρωταθλημάτων.

Τα νέα μέτρα που θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός θα δείξουν και τον δρόμο… εάν θα εκκινήσουν κανονικά τα πρωταθλήματα κάτω απο την Superleague, τις επόμενες εβδομάδες.

Η Superleague 2, ζήτησε να ξεκινήσει κανονικά την επόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα της, ενώ η Football League πήρε αναβολή…για δικαστικούς λόγους ξανά και με την κατάσταση του covid-19 να εξαπλώνεται δραματικά σε όλη την χώρα είναι άγνωστο εάν οι συνθήκες επιτρέψουν άμεσα την έναρξη του.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr