Νέο τμήμα επίλεκτης Κ13 ετοιμάζει ο Πανσερραϊκός που θα παίζει στην Θεσσαλονίκη!

Νέο τμήμα επίλεκτης Κ13 ετοιμάζει ο Πανσερραϊκός που θα παίζει στην Θεσσαλονίκη!

Ο Πανσερραϊκός προετοιμάζει νεαρούς αθλητές, για να πρωταγωνιστήσουν αμέσως σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο ανταγωνισμός των συλλόγων στις νεαρές ηλικίες αποτελεί ιδιαίτερο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια, με τα αυθεντικά ταλέντα να εντοπίζονται από πολύ νωρίς, δίνοντας συγκριτικό πλεονέκτημα σε όποια ακαδημία τα ανακαλύπτει και τα αναδεικνύει.

Ο Πανσερραϊκός έχει να επιδείξει την καλή δουλειά που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν όταν πριν μια δεκαετία οι κόκκινες ακαδημίες, πρωταγωνίστησαν συλλογικά κατακτώντας πρωταθλήματα νέων αλλά και ατομικά, με παίκτες που αγωνίστηκαν στην πρώτη ομάδα, προσέφεραν με το ταλέντο τους και προχώρησαν κάνοντας καριέρα σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Πλέον με τη νέα διοίκηση, το όνομα των ακαδημιών του Πανσερραϊκού επέστρεψε στα «λιοντάρια», όπου με ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις προετοιμάζουν το αύριο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, όπου περνά από τις «κόκκινες ακαδημίες». Τα ηλικιακά κλιμάκια προπονήσεων, που ξεκινούν από 6 ετών, προχωρούν αγωνιστικά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΣ και ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού. Αυτή είναι η περιγραφή της ποδοσφαιρικής ζωής ενός αθλητή, που επιλεγεί τις ακαδημίες των «λιονταριών».

Βασικός στόχος για την επόμενη σεζόν, είναι τα τμήματα των μικρών αθλητών, να εξελιχτούν κι άλλο, όχι μόνο μέσα από την διαδικασία της προπόνησης, αλλά και από τον αγωνιστική ετοιμότητα, δηλώνοντας συμμέτοχη σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Αυτό που εξετάζεται την δεδομένη χρονική στιγμή από την διεύθυνση των ακαδημιών του συλλόγου, είναι η προεπιλογή επίλεκτων αθλητών, στην κατάλληλη ηλικία, όπως αυτοί που έχουν γεννηθεί το 2008 και θα κληθούν να συμμετάσχουν σε πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης.

Ήδη έχει συγκροτηθεί τμήμα επίλεκτων, χωρισμένο σε δυο γκρουπ, όπου την επόμενη χρονιά θα πάρει μέρος σε πρωτάθλημα της γειτονικής πόλης. Τα δυο γκρουπ θα προπονούνται και θα εξασκούνται το ίδιο, με το ένα να συμπληρώνει το άλλο. Ο υγιής συναγωνισμός σύντομα θα επαναφέρει την χαμένη αίγλη του Πανσερραϊκού και στο θέμα «ποδοσφαιρικά ταλέντα», προσελκύοντας τους καλυτέρους, από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, συνεχίζει να εξελίσσεται, με στόχο το επαγγελματικό μέλλον των νεαρών ταλαντούχων αθλητών, που ωριμάζουν ποδοσφαιρικά από την ηλικία των 6 έως 18 ετών. Η Ακαδημία μας απασχολεί μια μεγάλη ομάδα προσωπικού, που ανιχνεύει, αναγνωρίζει, προπονεί, αναπτύσσει και υποστηρίζει, παραπάνω απο 200 ταλαντούχους νέους παίκτες, κάθε σεζόν.

Η ’’Panserraikos FCAcademy’’, σχεδίασε και προχωρά στην εφαρμογή μιας νέας επίλεκτης ομάδας, της Elite Football Team’ για παιδιά έως 13 ετών, που θα αγωνίζονται, σε άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, της ΕΠΣ Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη! Δημιουργούμε μια ελίτ ομάδα, προσελκύοντας νεαρά ταλέντα από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας τους την δυνατότητα να εξελιχθούν, σε παίκτες κορυφαίας ποιότητας, που θα αγωνίζονται στο μέλλον στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού ή σε άλλο κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας ή της Ευρώπης.

Οι «κόκκινες Ακαδημιές» με το τεχνικό επιτελείο του Σάκη Αναστασιάδη που έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, όπως ο Κώνσταντίνος Τσιμίκας(Λίβερπουλ), ο Απόστολος Αποστολόπουλος(Ολυμπιακός), ο Τάσος Παπάζογλου(Ολυμπιακός), ο Γιώργος Γεωργιάδης(ΠΑΟΚ), ο Δημήτρης Ανάκογλου(ΑΕΚ), οι Δημήτρης Γκούρτσας και Στεργιος Τσιμίκας(Πανσερραϊκός) και τόσοι άλλοι, προετοιμάζουν τη νέα Elite Football Teamμε ένα υψηλής αξίας εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που ενθαρρύνει και αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες κάθε ποδοσφαιριστή.

Προσεγγίζουμε ολιστικά τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες και τους εκπαιδεύουμε, με ευελιξία και σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Όλα τα τμήματα και οι ομάδες της Ακαδημίας μας, συμμετέχουν σε τοπικά αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ή σε δυνατά τουρνουά σε εθνικό επίπεδο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr