Νέο θερινό ωράριο για το κοινό στις εγκαταστάσεις του ‘Panserraikos FC Academy Center’

Νέο θερινό ωράριο για το κοινό στις εγκαταστάσεις του ‘Panserraikos FC Academy Center’

Μετά την ενημέρωση επαναλειτουργίας των εγκαταστάσεων στις «κόκκινες» ακαδημίες αλλά μόνο για το κοινό και όχι για τους νεαρούς αθλητές, ήρθε και η ενημέρωση του θερινού ωραρίου απο την διεύθυνση του Πανσερραϊκού. Να τονίσουμε οτι η επανέναρξη γίνεται με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που υποχρεούται να λειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις, με όλους τους χώρους να είναι προσβάσιμους, εκτός των αποδυτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση των αθλητικών εγκαταστάσεων ‘Panserraikos FC Academy Center’, ενημερώνει το κοινό της, για το θερινό ωράριο λειτουργίας, μετά την επανεκκίνηση των ανοιχτών γηπέδων ποδοσφαίρου 5×5, 8×8 και 11×11 καθώς και όλων των διαθέσιμων χώρων, για άθληση και ψυχαγωγία, με βάση την διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών μας.

Δευτέρα-Κυριακή

Πρωί: 9:30-14:00

Απόγευμα: 17:30-00:00

Επαναλειτουργούμε, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της  Γ.Γ.Α.  περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.  

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr