Νέος συνεργάτης του Ν. Νεντίδη στον Πανσερραϊκό ο έμπειρος Γιάννης Γκιόκας!

Νέος συνεργάτης του Ν. Νεντίδη στον Πανσερραϊκό ο έμπειρος Γιάννης Γκιόκας!

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την στελέχωση της ομάδας με σημαντικά και έμπειρα πρόσωπα σε όλους τους τομείς, έτσι λοιπόν δεν γινόταν ο Νίκος Νεντίδης, να μην έχει κάποιον άξιο συνεργάτη στην προετοιμασία των αγώνων και τον πάγκο. Ο εκλεκτός της διοίκησης μαζί με την σύμφωνη γνώμη και του πρώτου προπονητή είναι ο γνωστός μας στις Σέρρες, Γιάννης Γκιόκας.

Ο Αθηναίος coach που είναι προπονητής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, έχει περάσει ξανά απο τις Σέρρες, ως συνεργάτης του Γιάννη Παπακώστα, την χρονιά της ανόδου του Πανσερραϊκού στην Superleague, πριν απο περίπου 10 χρόνια. Ο νέος συνεργάτης στο staff των «κόκκινων», έχει πλούσιο βιογραφικό απο τις πρώτες κατηγορίες της χώρας μας αλλά και απο τις χαμηλότερες, που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια, κυρίως για οικογενειακούς λόγους, επομένως γνωρίζει τι θα συναντήσει -δυστυχως- ο Πανσερραϊκός τη νέα περιόδο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ποδοσφαιρικό τμήμα | ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Ανάληψη θέσης προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης Γιάννη Γκιόκα

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Γιάννη Γκιόκα, ως άμεσο συνεργάτη, του Νίκου Νεντίδη, στην θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης.

Ο έμπειρος coach έχει θητεύσει ξανά στον Πανσερραϊκό, πριν από 10 χρόνια, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Superleague. Ευχόμαστε στον Γιάννη Γκιόκα καλή επάνοδο στην ομάδα μας και σύντομα ανάλογες επιτυχίες.  

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Γιάννης Γκιόκας έχει γεννηθεί στις 14/08/1978, είναι προπονητής με τεχνογνωσία στην φυσική κατάσταση και έχει εργαστεί με επιτυχία από το 2005, σε πολλές ομάδες της Ελλάδας, ως πρώτος και ως βοηθός προπονητή. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟ Χαιδαριου στην Football League και έχει περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αστέρα Τρίπολης, την Καβάλα, την ΑΕΛ, τον Λεβαδειακό, την Παναχαϊκή, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Δόξα Δράμας. Τα τελευταία 3 χρόνια είχε εμπειρία από της χαμηλές κατηγορίες της χώρας μας, στην Αναγέννηση Καλοχωρίου και τον Ηρακλή Καβάλας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr