Νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού ο Κων/νος Νικόλτσιος!

Νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού ο Κων/νος Νικόλτσιος!

Νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι πλέον ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος. Με την ανατολή του νέου έτους ο Πανσερραϊκός αλλάζει σελίδα με τον Σερραίο δημοσιογράφο να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου έχοντας την εμπειρία και τις παραστάσεις και από διάφορους άλλους χώρους για να βοηθήσει το σύλλογο σε μια δύσκολη συγκυρία για όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας.

 

Ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει συνηθίσει να αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές, αν και η αλήθεια είναι ότι στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη Β εθνική  υπάρχουν πολλές ιδιομορφίες που δύσκολα συναντάς σε άλλους χώρους. Το περσινό καλοκαίρι είχε αναλάβει την προεδρία του Δ.Σ. του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο» με στόχο να εξυγιάνει τα οικονομικά του σταθμού. Στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος είχε αναλάβει διευθυντικές θέσεις και σε άλλους μιντιακούς και επιχειρηματικούς  ομίλους, ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων (Σ.Π.Ε.Π) αλλά και ταμίας στο  διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ).

 

Ο νέος Πρόεδρος του Πανσερραϊκού είναι μελετητής επενδύσεων μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και ήταν αυτός που οραματίστηκε το πρότζεκ της δημιουργίας μαρίνων σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε είναι γνωστές οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον εφοπλιστή Βερνίκο. Ο Σερραίος δημοσιογράφος κατάγεται από τον Εμμανουήλ Παππά Σερρών, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις  με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη (οι δύο τους συμμετείχαν στην ημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες) αλλά και με πολλά κυβερνητικά στελέχη. Το όνομα του ακούστηκε για την προεδρεία της Football league (τώρα ως πρόεδρος του Πανσερραϊκού και μέλος Δ.Σ. ομάδας ανοίγει ο δρόμος για να αναλάβει και τη θέση αυτή) ενώ κάποιοι συνδέουν το γεγονός με την εύρεση τηλεοπτικής στέγης και χορηγού στη Football league κάτι για το οποίο σημαντικό ρόλο έπαιξε, τόσο ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και ο νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού και υποψήφιος πρόεδρος της διοργανώτριας, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος. Να υπογραμμίσουμε ότι ο νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού, που αν και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα διατηρούσε επαφές με την ιδιαίτερη πατρίδα του τις Σέρρες είναι πατέρας της γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας των δελτίων ειδήσεων του ALPHA Μαρίας Νικόλτσιου.

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναμένεται να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών θα είναι:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Νικόλτσιος

Διευθύνων Σύμβουλος: Άκης Τρέντσιος

Α Αντιπρόεδρος: Χρήστος Κοράκης

Β Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Γενικός διευθυντής: Σάββας Τερζόπουλος

Εκπρόσωπος Μ.Γ.Σ. : Σωτήρης Βλάχος

Μέλος: Θεόδωρος Σεβασλίδης

 

Το νέο διοικητικό σχήμα του Πανσερραϊκού με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο θέλει να εφαρμόσει ένα νέο πλάνο στην ομάδα έτσι ώστε ο Σύλλογος να καταστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτοχρηματοδοτούμενος. Το πλάνο του Πανσερραϊκού θα περιλαμβάνει προώθηση παικτών από την Κ20 και από ομάδες του Νομού στην πρώτη ομάδα αλλά και ταλέντων από τις γειτονικές χώρες. Παίκτες που μέσα από μια διαδικασία θα προωθούνται στην πρώτη ομάδα και βέβαια για να γίνει αυτό το βάρος θα πέσει πρωταρχικά στη δημιουργία δομών και προϋποθέσεων έτσι ώστε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να προωθείται στην πρώτη ομάδα και να είναι έτοιμος να προσφέρει εκεί. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η επάνδρωση της πρώτης ομάδας του Πανσερραϊκού από Σερραίους ποδοσφαιριστές κάτι που με τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα οικονομικά δεδομένα στη χώρα αποτελεί μονόδρομο ιδιαιτέρα σε μια περιοχή όπως ο Νομός Σερρών που εδώ και δεκαετίες αποτελεί «εργοτάξιο» παραγωγής ταλέντων.

 

πηγή:ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr