Νέος πρόεδρος ο Μιντζιρίκης στη Δόξα Κάτω Καμήλας!

Νέος πρόεδρος ο Μιντζιρίκης στη Δόξα Κάτω Καμήλας!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ΔΟΞΑ Κ.Καμήλας ξεκινάει δυναμικά και στην αναδιοργάνωση του Διοικητικού Συμβουλίου ενόψει και της συμμετοχής της στην Ανώτερη Κατηγορία. Έτσι στο ήδη υπάρχον Συμβούλιο προστίθεται ο νεαρός, άλλα έμπειρος Σερραίος επιχειρηματίας Μιντζιρίκης Μιχαήλ, ο οποίος θα αναλάβει τον προεδρικό θώκο και με την όρεξη που τον διακρίνει θα βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της για τη νέα αθλητική σεζόν.

Η Δόξα με ανακοίνωση της του εύχεται λοιπόν “καλή αρχή, δύναμη, κουράγιο και ο λαός της ΔΟΞΑΣ θα είναι κοντά του να τον στηρίξει στο νέο αυτό ξεκίνημα”.

Ο ίδιος με δηλώσεις του σημείωσε: “Είναι μεγάλη μου χαρά που επιτέλους θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο ως παράγοντας διότι σαν πρώην παίχτης αγαπάω πολύ γενικά το ποδόσφαιρο. Έπειτα φέτος δράττομαι της ευκαιρίας μέσα από την ομάδα της Κ. Καμηλας να πετύχω τους στόχους που είναι μια καλή και δυνατή πορεία στην Ανώτερη κατηγορία και προσπαθώντας στην αναβάθμιση του σερραικού ποδοσφαίρου”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr