“Νέος” προπονητής της Κάτω Καμήλας… ο παλιός!!!

"Νέος" προπονητής της Κάτω Καμήλας... ο παλιός!!!

Μοιάζει περίεργο, αλλά είναι και η πραγματικότητα. Περίπου 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της Δόξας Κάτω Καμήλας για την παραίτηση του Σάκη Τερζή, ο έμπειρος προπονητής φαίνεται ότι πείστηκε από τον πρόεδρο Μιχάλη Μιντζιρίκη και δεν θα αφήσει τελικά τον πάγκο της ομάδας για να πάνε όπως λέει χαρακτηριστικά ο τελευταίος την Δόξα εκεί που της αξίζει!

Δείτε το post του Μιντζιρίκη στο facebook:

“Λένε πως στο ποδόσφαιρο δεν χωράνε συναισθηματισμοί.. Λένε πως αν θέλεις να πρωταγωνιστείς πρέπει να είσαι σκληρός.. Λένε πως οι καλοί πρόεδροι πρέπει να είναι αποφασιστικοί και να μη δείχνουν αδύναμοι.. Εγώ λέω πως το ποδόσφαιρο σου βγάζει συναισθήματα πρωτόγνωρα.. Πως για να πρωταγωνιστείς πρέπει να είσαι δίκαιος.. Πως ως πρόεδρος νιώθω υπεύθυνος για την ομάδα-οικογένεια της #Δόξα_Κάτω_Καμήλα… Sakis Terzis σε ευχαριστώ για όλα αυτά που μου δίδαξες χωρίς να πεις κουβέντα… Σε ευχαριστώ που μου έδειξες την άλλη όψη του ποδοσφαίρου.. Σε ευχαριστώ που δεν άφησες την ομάδα-οικογένεια … Τώρα πια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πάμε την Δόξα εκεί που της αξίζει!!!”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr