Νέες επισκέψεις σε Λύκεια των Σερρών ετοιμάζουν οι Ίκαροι

Νέες επισκέψεις σε Λύκεια των Σερρών ετοιμάζουν οι Ίκαροι

Η ομάδα των Ικάρων έκανε πριν λίγες ημέρες την αρχή με τις επισκέψεις σε σχολεία της Β/θμιας εκπαίδευσης στην πόλη των Σερρών και συστήθηκε στο νεανικό κοινό του 1ου και 4ου Λυκείου, μοιράζοντας ταυτόχρονα δωρεάν προσκλήσεις, ώστε τα παιδιά, να ενισχύσουν την ομάδα των «κυανοκίτρινων» στα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρόνιας.

Η απήχηση που είχε η έμπνευση της διοίκησης των Ικάρων ήταν μεγάλη προς τα σχολεία, ενώ τα παιδιά ήρθαν σε άμεση επαφή με την Σερραϊκή μπασκετική παρέα που κάνει πρωταθλητισμό στην φετινή Β΄ Εθνική. Στόχος είναι αφενός τα παιδιά να οικειοποιηθούν τον τοπικό αθλητισμό, το μπάσκετ συγκεκριμένα και να αποκτήσουν παιδεία φιλάθλου, ερχόμενα στο γήπεδο και υποστηρίζοντας την τοπική ομάδα των Ικάρων και γενικότερα το Σερραϊκό μπάσκετ.

Η ιδέα αυτή θα συνεχιστεί πριν από κάθε παιχνίδι των Ικάρων και η διεύθυνση της Β/θμιας εκπαίδευσης, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με το πρόγραμμα των επισκέψεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr