Νέα σχολή διαιτησίας από την Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Σερρών!

Νέα σχολή διαιτησίας από την Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Σερρών!

Έχοντας βγάλει ήδη αρκετούς νέους διαιτητές το τελευταίο διάσημα στα γήπεδα, από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών ανακοινώνεται ότι θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, οι αιτήσεις για την δημιουργία και νέας σχολής διαιτητών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών, τα οποία και βρίσκονται στη οδό Θεσσαλονίκης & Καβάφη 3-4, κατά τις ώρες λειτουργίας του συνδέσμου ή να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με την γραμματεία του Συνδέσμου και τον κ. Φουντουκίδη Ιωάννη (23210-24848).

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Φωτιάδη Γεώργιο, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος της σχολής και στους κ.κ. Ιωαννίδη Χρήστο (6973246667) και Παλάζη Κυριάκο (6948511911).

Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων της νέας σχολής θα γίνει γνωστή με νεότερη ανακοίνωση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες από το 1990 και έπειτα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr