Νέα συνεργασία της ’’Panserraikos FC-Academy’’ με το ΚΔΑΠ-Λιονταράκια!

Νέα συνεργασία της ’’Panserraikos FC-Academy’’ με το ΚΔΑΠ-Λιονταράκια!

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Πανσερραϊκού, προχωρά δυναμικά στην σύγχρονη εποχή του αθλητισμού, με συνεργασίες, πέρα απο το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι. Έτσι μέσω του ΚΔΑΠ «Λιονταράκια», προσφέρει στα μικρά παιδιά που εγγράφονται ή θα εγγραφούν στην ’’Panserraikos FC-Academy’’ και θέλουν να αθληθούν ή να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, στους «κόκκινους», την δυνατότητα, να περάσουν εξωσχολικές ώρες, δημιουργικής απασχόλησης εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Ανταποδοτικά, ανοίγει νέους αθλητικούς ορίζοντες στα μικρά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών που θέλουν να γνωρίσουν την χαρά που προσφέρουν τα σπορ, με την συμμετοχή στις αθλητικές δράσεις των «κόκκινων» ακαδημιών. Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται οτι η «’’Panserraikos FC-Academy’’ συνεργάζεται αυστηρά με το ΚΔΑΠ «Λιονταράκια» και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κόκκινων ακαδημιών»:

Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, ενημερώνει τους Σερραίους γονείς, ότι ξεκινά νέα συνεργασία, με το ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, «Λιονταράκια».

Η ’’Panserraikos FC-Academy’’, αποτελεί την ποδοσφαιρική ακαδημία της ιστορικής μας ομάδας, που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και εξελίσσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο των παιδιών. Η νέα συνεργασία, με το ΚΔΑΠ «Λιονταράκια», διευρύνει την παρουσία μας στο χώρο του αθλητισμού, δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους, για νέες δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα, σε ώρες εκτός σχολικού ωραρίου.

Ανταποδοτικά, όσα παιδιά εγγραφούν στο ΚΔΑΠ «Λιονταράκια», αποκτούν προνόμια συμμετοχής, στις ποδοσφαιρικές δράσεις της ’’Panserraikos FC-Academy’’ και επωφελούνται την συνεργασία με τα τμήματα των «κόκκινων» ακαδημιών, για τις ηλικίες 5 έως 12 ετών.

*Η ’’Panserraikos FC-Academy’’ συνεργάζεται αυστηρά με το ΚΔΑΠ «Λιονταράκια» και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr