Νέα προσθήκη για το Ρούπελ με την επιστροφή του Ζωηρού !

Νέα προσθήκη για το Ρούπελ με την επιστροφή του Ζωηρού !

Συνεχίζουν κανονικά την στελέχωση της ομάδας τους οι άνθρωποι του Ρούπελ, οι οποίοι κινούνται με γοργούς ρυθμούς για την ολοκλήρωση του ρόστερ τους. Η επιστροφή του Ζωηρού αποτελεί την 4η μεταγραφική κίνηση των “μπλε”, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί και 3 ανανεώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει ξεκινήσει κανονικά η προετοιμασία του Ρούπελ με τον Νίκο Κηρύκο να περιμένει σιγά σιγά όλους τους παίχτες να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ζωηρού Πάρη στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο 22χρονος guard (1.82μ.) μετά από δυο χρόνια στον Αστέρα Καβάλας όπου συνδύασε μπάσκετ με φοιτητικές υποχρεώσεις, επιστρέφει στην ομάδα μας όπου και ανδρώθηκε όντας μέλος της από την ηλικία των 10 ετών. Έχοντας περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα και έχοντας σημαντική διάκριση με την ομάδα του εφηβικού (2017), επιστρέφει με στόχο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

 

Πάρη, καλωσόρισες και πάλι στην οικογένεια του Ρούπελ !

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr