Νέα ΠΑΕ Πανσερραϊκός με τεχνοκράτες και νέο σήμα που αποδίδει τιμές!

Νέα ΠΑΕ Πανσερραϊκός με τεχνοκράτες και νέο σήμα που αποδίδει τιμές!


Ο Πανσερραϊκός προχώρησε πριν απο λίγο, στην ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας ΠΑΕ και στην παρουσίαση-επεξήγηση του νέου σήματος, που λανσάρεται εδώ και λίγο καιρό. Η νέα Ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία, με τον διακριτικό τίτλο ‘Πανσερραϊκός’ και ενεργή κατάσταση απο 14/7 στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) διαθέτει τεχνοκρατικό σχήμα με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Τάσο Καζία, που έτρεχε απο τον Αύγουστο του 2018 μαζί με τον κ. Νίκο Κατσαβάκη την Σερραϊκή ομάδα, σώζοντας την απο την καταστροφή και το τοπικό πρωτάθλημα.

Η νέα ΠΑΕ

Από το κουαρτέτο του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά την επιτυχημένη διετή πορεία του, με επικεφαλής, τον έφορο κ. Κατσαβάκη, συνεχίζουν, ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Τάσος Καζίας, ιδιοκτήτης υδροηλεκτρικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με πολλαπλές ενεργειακές και εμπορικές δραστηριότητες. Ως αντιπρόεδρος, ο κ. Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου, όπου είναι πρόεδρος της Συνεταιριστικης τράπεζας κεντρικής Μακεδονίας, πρώην Βουλευτής με το Ποτάμι και γνωστός δικηγόρος. Ως μέλος και εκπρόσωπος του ερασιτέχνη, ο κ. Νίκος Σολούγκας γνωστός επιχειρηματίας στην πόλη των Σερρών, ως μέλος ο κ. Γιάννης Παναγής, επιχειρηματίας στον τομέα της ενέργειας και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΠΟΣΠΗΕΦ) και το εκτελεστικό μέλος με τον ρόλο του ταμία ο κ. Νίκος Τριανταφύλλου, επιχειρηματίας με μεγάλη δραστηριότητα, επίσης στον τομέα της ενέργειας και γνωστός για τα Πανσερραϊκά του αισθήματα, λόγω και των δίδυμων ποδοσφαιριστών υιών του.

Σιδεροκέφαλη η νέα διοίκηση που λέει και ο λαός και μόνο επιτυχίες για την ομάδα που έχει σκοπό να περάσει με αξίες και σταθερά βήματα στον εκσυγχρονισμό του Πανσερραϊκού σε πολλαπλά επίπεδα.

Το νέο σήμα

Σχετικά με το νέο σήμα που ανέβηκε πριν απο λίγο καιρό και σήμερα η νέα ΠΑΕ τοποθετείται κι επίσημα χωρίς όμως να έχει γίνει η απαιτούμενη παρουσίαση, λόγω των αυστηρών μέτρων για τον συγχρωτισμό ατόμων και του covid-19. Αυτή ενδεχομένως να γίνει αρκετά αργότερα ή μόνο ψηφιακά διότι μαθαίνουμε οτι ετοιμάζεται κάτι πρωτοποριακό. Το νέο σήμα στην ουσία, είναι η αλλαγή μετά το επετειακό των 55 ετών, όπου απεικόνιζε την σιλουέτα του Λέοντα της Αμφίπολης, αυτούσιο όπως χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1964.

Η αλλαγή έρχεται στο εντυπωσιακό έμβλημα, με το νέο λιοντάρι, να είναι πιστή απεικόνιση του αγάλματος στον λόφο Καστά, κατά παραγγελία του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, με την Σερραϊκή εταιρεία ”Λιθογραφική” της οικογένειας Οικονόμου να δημιουργεί κάτι εξαιρετικό, όπου κοσμεί ήδη τα τμήματα του ΜΓΣ και φυσικά το νέο ποδοσφαιρικό σήμα. Εκεί συναντάμε επίσης τον Ήλιο της Βεργίνας ως τοπόσημο της Μακεδονικής γης και την συμβολική ημερομηνία 1946 που μπήκε για να αποδώσει τιμές στους ιδρυτικούς συλλόγους του Πανσερραϊκού, τον Ηρακλή και τον Απόλλωνα, όπου έιχαν έτος επανίδρυσης το 1946 μετα την Βουλγαρική κατοχή. Σύμφωνα με τα αρχεία της ΕΠΣ Σερρών το 1928 επι της ουσίας δημιουργήθηκαν οι πρώτοι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας μεγαλώνει ξανά. Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει εκεί που ανήκει, στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και προχωρά ενιαίος και αδιαίρετος στην ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού οράματος, που έβαλε ως στόχο, η διοίκηση, την τελευταία διετία. Η ομάδα μας πορεύεται ανοδικά, μέσα από την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανσερραϊκού, μέσα από την αναδιοργάνωση των ακαδημιών και την αξιοποίηση των ταλέντων του νομού Σερρών και ταυτόχρονα μέσα από την άμεση επάνοδο μας, στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με την δημιουργία της νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας,  ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας, για την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, που απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα:

Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος: Αναστάσιος Καζίας

Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου

Εκτελεστικό Μέλος: Νικόλαος Τριανταφύλλου

Μέλος: Νικόλαος Σολούγκας

Μέλος: Ιωάννης Παναγής

Ο Πανσερραϊκός μας, εξελίσσει την οπτική του ταυτότητα και προχωρά στην χρήση νέου σήματος. Η νέα εποχή, ξεκίνησε μέσα από το ιστορικό έμβλημα του «Λέοντα Αμφιπόλεως», όπου χρησιμοποιήθηκε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση με το πρώτο σήμα, στην τιμημένη φανέλα μας, για τον εορτασμό των 55 ετών, ιστορίας του συλλόγου. Η συνέχεια έρχεται, με τον μετασχηματισμό του ιστορικού εμβλήματος, από τον «ΜΓΣ Πανσερραϊκός», όπου ο τιμημένος Λέοντας, που κοσμεί την ευρύτερη περιοχή του Λόφου Καστά, αποτυπώνεται με ευκρίνεια, από την Σερραϊκή εταιρεία «Λιθογραφική», δημιουργώντας ένα ανανεωμένο εντυπωσιακό σύμβολο.

Το παραπάνω ισχυρό brand, τοποθετείται, στο νέο σήμα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, όπου διατηρείται η επιβλητική ασπίδα-θυρεός, που διαθέτει μοναδικό σχήμα, ενώ αποδίδεται για πρώτη φορά και το γεωγραφικό Μακεδονικό τοπόσημο, του «Ήλιου της Βεργίνας». Επίσης αναφέρεται συμβολικά, η ημερομηνία «1946», που αποδίδει τιμές στους δυο ιστορικούς Σερραϊκούς συλλόγους, Ηρακλή και Απόλλωνα με το αρχικό έτος επανίδρυσης τους, μετά την Βουλγαρική κατοχή. Η συγχώνευση των δυο αυτών σωματείων, δημιούργησε το 1964 (γενέθλιο, πάντα τιμώμενο και αναντικατάστατο έτος ιδρύσεως) τον «Μουσικό Γυμναστικό Σύλλογο Πανσερραϊκό».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr