Νέα επιτροπή ορισμού διαιτητών στην Ε.Π.Σ.Σερρών

Νέα επιτροπή ορισμού διαιτητών στην Ε.Π.Σ.Σερρών

Στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών το βράδυ της Τρίτης 4 Οκτωβρίου έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας να αναδεικνύουν ως “εκλεκτούς” για το δύσκολο έργο των ορισμών, μέχρι και τις εκλογές της Ένωσης, τους Ιωαννίδη Χρήστο, Παλάζη Κυριάκο και Φωτιάδη Γεώργιο, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Γκυρίνη Χρυσάφη.

 

Ο λόγος που μπήκε η Ένωση σε αυτή την διαδικασία είναι… προεκλογικός, καθώς για να αποφευχθούν γκρίνιες και παράπονα λόγω της προηγούμενης παρουσίας μέλους του Δ.Σ, που θα είναι εκ νέου υποψήφιος(Μαυρόπουλος), στην επιτροπή, προτιμήθηκε ο ορισμός να περάσει καθαρά στα χέρια των διαιτητών.

 

Επίσης, ως Υπεύθυνος Επιμορφωτής – Εκπαιδευτής των Σερραίων Διαιτητών θα είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Σερρών Γκυρίνης Χρυσάφης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr