Νέα επέμβαση & νέο συμβόλαιο για τον Ανάκογλου στον Άρη!

Νέα επέμβαση & νέο συμβόλαιο για τον Ανάκογλου στον Άρη!Ο Δημήτρης Ανάκογλου είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος άτυχος της σεζόν για τον Άρη, καθώς πέρασε για τρίτη φορά, μέσα σε 18 μήνες, την πόρτα του χειρουργείου και θα μένει εκτός δράσης για ακόμη 5-6 μήνες προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο.

Ο Σερραίος μέσος θα πάρει την Τετάρτη 18/04 εξιτήριο και η ΠΑΕ Άρης όντας σύσσωμη στο πλευρό του, του έστειλε μήνυμα: «Δημήτρη, περαστικά! Γρήγορα κοντά μας γερός και δυνατός…», ενώ οι συμπαίκτες του του πήγαν μία μπάλα γεμάτη ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Πάντως σε μια ακόμη κίνηση υποστήριξης του αθλητή, ο Άρης σκοπεύει να προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Αυτό λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά με αυτή την απόφασή τους οι «κίτρινοι» θέλουν να στηρίξουν τον ποδοσφαιριστή και φυσικά να τον βοηθήσουν στη συντομότερη επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr