Νέα αρχή στο πρωτάθλημα με διπλό στον Πολύγυρο επιθυμεί ο Πανσερραϊκός STIHL (29/10, 18:00) !

Νέα αρχή στο πρωτάθλημα με διπλό στον Πολύγυρο επιθυμεί ο Πανσερραϊκός STIHL (29/10, 18:00) !


Έτοιμος αγωνιστικά και πνευματικά είναι ο Πανσερραϊκός για την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ύστερα από δυο ήττες. Τα “λιοντάρια” έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με το ρεπό που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική να τους βοηθάει να διορθώσουν πράγματα και να ταξιδεύουν στην Χαλκιδική το απόγευμα του Σαββάτου (18:00) με μοναδικό στόχο το διπλό.

Από την άλλη πλευρά, ο Πολύγυρος προέρχεται και αυτός από ανεπιτυχή αποτελέσματα μετρώντας 3 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αδυνατώντας μάλιστα να φανεί ανταγωνιστικός σε όλες τις αναμετρήσεις. Οι “κόκκινοι” σίγουρα έχουν το πάνω χέρι όσον αφορά την νίκη, αλλά πρέπει να το δείξουν και μέσα στο παρκέ παίρνοντας μια σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα πέρα του τραυματία Νικολόπουλου θα αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Πανσερραϊκού. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Ευφραιμίδης, Χρυσάφης, Κανελλίδης.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr