Μόνο ο Τζουμαλάκης πέρασε το τεστ της Football League! Στην Γ΄ Γκουγκούδης-Τρακαλιάνης

Μόνο ο Τζουμαλάκης πέρασε το τεστ της Football League! Στην Γ΄ Γκουγκούδης-Τρακαλιάνης

φωτογραφίες: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

Δεύτερη ευκαιρία είχαν την Τρίτη, στα γήπεδα της Μίκρας, οι διαιτητές και οι βοηθοί που είχαν αποτύχει στα αγωνιστικά τεστ του Φεβρουαρίου και από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Σερρών ο Απόστολος Τζουμαλάκης ήταν αυτός που κατάφερε να περάσει το τεστ για την Football League, όντας ο μοναδικός μεταξύ των υπολοίπων, καθώς κόπηκαν πέρα από τον Σερραίο Γιάννη Γκουγκούδη και οι Μαλούτας, Νατσιούλας, Λάζαρης που ανήκουν σε άλλους Συνδέσμους.

Φωτογραφία του Διαιτητες Χαλκιδικης.

 

Έτσι λοιπόν ο Τζουμαλάκης που ήταν διαιτητής φέτος μόνο σε ένα παιχνίδι Football League(Πανθρακικός-Κισσαμικός 1-0) θα έχει την ευκαιρία να διευθύνει από εδώ και πέρα και πάλι παιχνίδια και μάλιστα η επιτυχία του είναι σημαντική δεδομένων των υψηλών δυσκολιών του τεστ και της αποτυχίας των υπολοίπων να το περάσουν. Είναι εντυπωσιακό πως ενώ το όριο στο τεστ ήταν 17,6 …μέχρι το 17,2 είχαν κοπεί όλοι πλην του Τζουμαλάκη που συνέχισε μόνος και όταν τερμάτιζε του ζητήθηκε από τον Κουκουλάκη αν μπορεί να συνεχίσει και να πιάσει το όριο της Α΄ Εθνικης που είναι 17,8 και το έκανε με επιτυχία!

 

Όσον αφορά τον Γκουγκούδη θα ανήκει πλέον και πάλι στην Γ΄ Εθνική, όπως και ο Πασχάλης Τρακαλιάνης που πέρασε τα τέστ της 3ης κατηγορίας στην οποία έτσι και αλλιώς ανήκε.

 

Άξια αναφοράς η παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιου Χατζηπαντελή, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός πρόεδρος που βρέθηκε στην Μίκρα, μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής διαιτησίας Στέλιο Μετσιμενίδη και το μέλος της επιτροπής, ειδικό γραμματέα του Συνδέσμου Σερρών και καθηγητή Γιώργο Φωτιάδη. Οι τρεις τους είχαν και τετ α τετ με το δίδυμο των Τριτσώνη-Κουκουλάκη που ήταν εντυπωσιασμένοι από την παρουσία Χατζηπαντελή, ενώ συζήτησαν πολλά αναφορικά με τους Σερραίους διαιτητές.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr