Μόνο ο Απόλλων Παραλιμνίου απο τις Σέρρες στην Γ΄ Εθνική !!

Μόνο ο Απόλλων Παραλιμνίου απο τις Σέρρες στην Γ΄ Εθνική !!

Τελικά o μόνοs εκπρόσωπος απο τον νομό Σερρών στην Γ΄εθνική θα είναι  ο Απόλλων Παραλιμνίου. Η καταλυτική ημερομηνία για να δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα  ήταν η Παρασκευή 31/7. Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Σερρών ο Εθνικός Σιδηροκάστρου με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΣΣ την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, έτσι η ΕΠΣΣ απευθύνθηκε στις επόμενες ομάδες που τερμάτισαν στην 2η Α.Ε. Χρυσού που έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 4/8  και στην συνέχεια στην  Serres 1800 που έχει δικαίωμα να δηλώσει  συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 7/8. Πάντως και οι 2 ομάδες δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής και θα αγωνισθούν στο τοπικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Επίλεκτη κατηγορία. ‘Όσο για την ομάδα της Δόξας Κάτω Καμήλας πληροφορίες θέλουν να διαπραγματεύεται την πώληση του ΑΦΜ στη ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευμα του Onsports σας παρουσιάζει τις ομάδες που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θέλησαν ή δεν μπόρεσαν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, με το οικονομικό βάρος να είναι αβάστακτο. Εκτός απροόπτου οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή είναι εννέα…

Οι πρωταθλητές που δεν δήλωσαν συμμετοχή

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πέντε πρωταθλήτριες ομάδες αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική. Ο λόγος για τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου, τον Εθνικό Σιδηροκάστρου από τις Σέρρες, τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου από την Καρδίτσα, τον Θύαμις Καστρίου από τη Θεσπρωτία και τον Σκουφά Κομποτίου από την Άρτα. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η ΑΠΕ Μικρασιατική από τη Χίο δήλωσε τελικά συμμετοχή.

Οι ομάδες Γ’ Εθνικής που δεν δήλωσαν συμμετοχή

Κάποιες ομάδες που πέρυσι αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική, αυτό το καλοκαίρι αποφάσισαν να μην δηλώσουν συμμετοχή.

Ο λόγος για τη Δόξα Κάτω Καμήλας από τις Σέρρες, η οποία μάλιστα βρίσκεται και σε συζητήσεις με τον Ηρακλή για να την παραχώρηση του ΑΦΜ, την Ανατολή από τα Ιωάννινα, τον Θιναλιακό από την Κέρκυρα και τον Πανακρωτηριακό από τα Χανιά.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr