Μόνο οι κορυφαίοι φορούν… Carhartt!Η ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ δείχνει τον δρόμο!

Μόνο οι κορυφαίοι φορούν... Carhartt!Η ΠΑΝ.ΜΑΡΚΕΤ δείχνει τον δρόμο!

Carhartt γιατί έτσι! Μην ρωτάς… επισκέψου μόνο το shop in shop στην ανανεωμένη ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ, που «διαβάζει τις σκέψεις μας» και φέρνει ένα δυνατό workwear brand (αν την δεις #USA) & streatwear brand (αν την δεις #EU)… στις Σέρρες. Είναι η Carhartt Work in Progress. Αυτό!

Η Carhartt είναι 125 χρόνια εταιρεία ρουχισμού, που μεγάλωσε γενιές και γενιές εργατών στο βιομηχανικό Ντιτρόιτ της Αμερικής και εξελίχτηκε σε ένα παγκόσμιο clothing brand! Αγαπήθηκε από τους επαγγελματίες φορώντας ρούχα… «αθάνατα» αφού η ποιότητα τους είναι σχεδόν άφθαρτη, ενώ «τα… σπάει» σε όλα ηλικιακά target group, μιας και διαθέτει τα πάντα, για τις cool στιγμές μας, την βόλτα ή τα σπορ… σε τιμές άπαιχτες!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νέα συλλογή (Άνοιξη-Καλοκαίρι) της Carhartt WΙP, στο shop in shop στην ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ με κομμάτια που περιλαμβάνουν από απλά πουκάμισα με κουμπιά, μέχρι baggy layers και bucket καπέλα για άντρες και γυναίκες. Τα highlights της συλλογής περιλαμβάνουν τζιν σακάκια layered αλλά και μερικά από τα πιο εικονικά κομμάτια Carhartt WIP, όπως sweatshirts με γραφικά, καθώς και ρούχα εργασίας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr