Μόνο νίκη και με την Καλλονή θέλει ο Πανσερραϊκός! Η αποστολή…

Μόνο νίκη και με την Καλλονή θέλει ο Πανσερραϊκός! Η αποστολή...

Έχοντας πρόσφατη την συνταγή με την οποία αγωνίστηκε κόντρα στον Κισσαμικό και του έφερε το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και το χειροκρότημα του κόσμου, ασχέτως αν οι τρεις βαθμοί ήρθαν στην ουσία από τα 11 μέτρα, ο Πανσερραϊκός θέλει κάτι ανάλογο και κόντρα στην Καλλονή(22/2, 15:00 LIVE) προκειμένου όπως είπε και ο Παναγιώτης Διλμπέρης να έχει αξία η νίκη με τους Κρητικούς. Ειδάλλως θα έχει κάνει… μία τρύπα στο νερό!

 

Σίγουρα οι “κόκκινοι” είναι φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξουν με την απαραίτητη σοβαρότητα και στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί η Καλλονή να προέρχεται από μία σημαντική νίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και να απέκτησε ψυχολογία, ωστόσο δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Πανσερραϊκός είναι καλύτερη ομάδα και οι Λέσβιοι δεν έχουν καμία σχέση πλέον με την ομάδα που είχε αντιμετωπίσει τον Σεπτέμβριο στο νησί του Βορείου Αιγαίου.

 

Βέβαια ο Παναγιώτης Διλμπέρης έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς ο Φουσού είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του την Κυριακή, ο Κανούλας τραυματίας αλλά και να ήταν καλά είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή σε αυτό το ματς, ενώ στα πιτς παραμένουν και οι Τσούτσης-Πόζογλου. Πρόβλημα είχε και ο Τσιμίκας με κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο μπήκε στην αποστολή και θα φανεί αν χρησιμοποιηθεί. Το σίγουρο είναι πως θα βρεθεί στην ενδεκάδα ο Σιάκκας που ήταν εξαιρετικός στο προηγούμενο ματς όσο χρησιμοποιήθηκε και μένει ερωτηματικό η θέση του Τσιμίκα.

 

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Ristic, Stevic, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Σιάκκας, Κάκκο, Γαβριηλίδης, Γκούρτσας, Ρούτσης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Andric, Παπατζίκος, Μέλκα, Παναγιωτίδης, Tadic, Κτιστόπουλος.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr