Μόνο νίκη για καλά Χριστούγεννα θέλει ο Πανσερραϊκός !

Μόνο νίκη για καλά Χριστούγεννα θέλει ο Πανσερραϊκός !

Απαραίτητη προϋπόθεση φαντάζει το διπλό του Πανσερραϊκού στην Κυριακάτικη αναμέτρηση στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλωνα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι “κόκκινοι” με δεδομένο πως την επόμενη αγωνιστική έχουν το ρεπό τους, θέλουν να πάνε στην διακοπή με την νίκη και μόνο για να συνεχίσουν στο σερί των τεσσάρων νικών, που έχουν χτίσει.

Γεωργιανός Ν. και Δημητρακάς σίγουρα δεν θα βρίσκονται στα πλάνα του coach Θεοδωρίδη με τους υπόλοιπους κατά πάσα πιθανότητα να αγωνίζονται κανονικά. Η αποστολή των “λιονταριών” δεν θα είναι τόσο εύκολη, καθώς παρότι η Καλαμαριά έχεις μόλις μια νίκη, παλεύει όλα τα παιχνίδια και είναι εντελώς διαφορετική στην έδρα της. Με προσοχή και συγκέντρωση ο Πανσερραϊκός καλείται να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος και να πει “Καλά Χριστούγεννα” !

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr