Μόνο ανακατωσούρα πρόσφερε… η βράβευση της «Καβάλας»!

Μόνο ανακατωσούρα πρόσφερε... η βράβευση της «Καβάλας»!

Ως συντάκτες του ΄΄SSN΄΄, εκφράζουμε δημόσια την απορία μας, όπως την εκφράσαμε και ιδιαιτέρως, στους ανθρώπους του συνδέσμου παλαιμάχων προπονητών και παικτών, για το τι πρόσφερε τελικά… η άστοχη ενδεχομένως, επιλογή, βράβευσης προσώπων του Α.Ο. Καβάλας, όπως ο αντιπρόεδρος του γειτονικού συλλόγου κ. Δεληκάρης και ο προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό!

Φυσικά, δεν απορούμε με τα τιμώμενα πρόσωπα, ούτε με την ενέργεια αβρότητας του Σερραϊκού συνδέσμου. Απορούμε με την επιλογή της χρονικής στιγμής, καθώς και την επιλογή του συλλόγου… σε μια χρονιά που η κόντρα των Σερραϊκών ομάδων, με αυτές της Καβάλας, είναι ιδιαίτερα έντονη σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Ειδικότερα δε, η παραδοσιακή ποδοσφαιρική «μονομαχία» ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΑΟΚ, σε μια χρονιά με βίους αντιθέτους, για τις δυο ομάδες αλλά με την δίψα για ρεβάνς του 4-0 του πρώτου γύρου, από την ομάδα των «κόκκινων» δεδομένη!

Τα ερωτηματικά των αναγνωστών μας πολλά, όπως και τα δικά μας, από αυτή την κίνηση, που ανακάτεψε…το νόμο ποδοσφαιρικά, πριν από ένα μεγάλο ματς. Ως ιστοσελίδα, χωρίς κιτρινισμούς και επειδή υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον πρόεδρο κ. Βάβαλη, όσο και με κάποια άλλα μέλη του συνδέσμου, κρατάμε –καλή τη πίστη- την αναγνώριση της αστοχίας, και περιμένουμε σοφότερες… κινήσεις στο μέλλον.

ΥΓ: Λίγοι το εξέφρασαν… πολλοί το αντιλήφθηκαν. Ο πρόεδρος και ο σύλλογος του Πανσερραϊκού, θα πρέπει να είναι πάντα, το πρώτο τιμώμενο πρόσωπο/σύλλογος σε τέτοιες εκδηλώσεις. Τσουβαλιάσματα, τύπου, ομάδες Γ’ Εθνικής μαζί και εκπρόσωπος, ο προπονητής της ομάδας, δεν στέκουν…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr