Μπράβο στον δήμο Καβάλας! Εδώ ακούει κάνεις…; Ρητορικό το ερώτημα!

Μπράβο στον δήμο Καβάλας! Εδώ ακούει κάνεις…; Ρητορικό το ερώτημα!

Μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες και δεν γίνεται να περάσει στα ψιλά… είναι ότι η δήμαρχος Καβάλας, κα. Δήμητρα Τσανάκα, σε συνεννόηση με το ΔΣ της ομάδας μπάσκετ της γειτονικής πόλης, ενέκρινε την δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων τους, για το ματς με τους Ικάρους στις Σέρρες. Δυο λεωφορεία ναύλωσε ο δήμος Καβάλας με δικά του έξοδα, προκειμένου να στηρίξει την «Ένωση» σε αυτό το δύσκολο ματς που δίνει προκειμένου να κατακτήσει, αυτή το δεύτερο εισιτήριο για την Α2.

Αυτή η είδηση έρχεται… ως χτύπημα για τον δήμο Σερρών, σε σχέση με αυτά που γράψαμε χθες, ότι κανένας αθλητικός φορέας δεν ενδιαφέρεται για το καλό του Σερραϊκού αθλητισμού και ότι γίνεται είναι μόνο για εντυπωσιασμό. Οι Ίκαροι πληρώνουν από την τσέπη τους τα οδοιπορικά και ας είναι Α.Σ. και όχι ΚΑΕ επειδή η ομοσπονδία έκλεισε την κάνουλα… στο Μεσολόγγι όμως η τοπική κοινωνία των 15.000 κατοίκων έβαλε πλάτη σε όλα τα φετινά έξοδα της ομάδας προκειμένου αυτή να ανεβεί κατηγορία και το κατάφερε! Πριν δυο χρόνια, οι Ίκαροι έπαιζαν μπαράζ ανόδου με την Κοζάνη και το κέρδισαν αλλά τα λεωφορεία με τους φιλάθλους στην Θεσσαλονίκη τα πλήρωσε πάλι η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» για το καλό του Σερραϊκού αθλητισμού! Ενώ τα παραδείγματα απουσίας του δήμου αφορά και άλλες ομάδες και άλλα σπορ!

Μια χαρά τα ξέρουν όλα αυτά στον δήμο αλλά ποιος θέλει ουσιαστικά να βοηθήσει δεν έχω καταλάβει! Τα κλειστά ρημάζουν… τα κλειστά που είναι γιαπιά, σαπίζουν, ο στίβος χάνει διοργανώσεις και μόνο τα σπορ ή οι ομάδες που είναι εκλεκτές… παίρνουν κονδύλια και παροχές. Το έχω ξαναγράψει και το έχω πει και δημόσια, δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, οι πολιτικές και τα κόμματα. Ούτε αγαπώ την πρόκληση, την υπερβολή και την καταγγελτική δημοσιογραφία μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό… αλλά εδώ πλέον δεν πάμε καθόλου καλά.

Αλήθεια, είδε κάποιος από αυτούς που βρίσκονται στις φοβερές επιτροπές αθλητισμού, το καλεντάρι για να εντάξει την γιορτή της πετοσφαίρισης, στο Σαββατοκύριακο που διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στην Β΄ Εθνική μπάσκετ και μάλιστα κόντρα στην Καβάλα; Είδε κάνεις και μετατέθηκε το σημαντικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού επίσης στο μπάσκετ το Σαββάτο; Υπάρχει άραγε κάποιος κατηρτισμένος σε θέματα διοίκησης αθλητισμού και όχι φυσικά εμπειρικός… που να μελετά σοβαρά τα θέματα αθλητισμού εκεί στον δήμο ώστε να μην επιλέγει τις ημερομηνίες ενός γεγονότος πάνω στην άλλη;

Είμαι πεπεισμένος ότι μπροστά στην βιτρίνα… δεν ενδιαφέρεται κάνεις! Αλήθεια στην πόλη είμαστε τρεις αθλητικές ιστοσελίδες, έχει νοιαστεί ποτέ κανείς να μας καλέσει σε ένα αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί, ώστε να το προβάλουμε ΔΩΡΕΑΝ (μη φοβάστε), ως οφείλουμε βάση της ιδιότητας μας; Ως www.serressport.gr που έχουμε αποδεδειγμένα την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ως αθλητική ιστοσελίδα, δεν μας έχει καλέσει κανείς, παρά μόνο οι ομάδες και οι διοργανώσεις που γίνονται με ιδιωτική πρωτοβουλία… παρά ταύτα εμείς τα παίζουμε όλα όμως, είτε αφορούν τον δήμο είτε την περιφέρεια γιατί έτσι ΠΡΕΠΕΙ προς το δημόσιο συμφέρον Κύριοι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr