Μπουτάκογλου: «Επικίνδυνος αντίπαλος το Ρούπελ»

Μπουτάκογλου: «Επικίνδυνος αντίπαλος το Ρούπελ»

Παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας είναι αυτό που θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου (6 μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. Οι «πράσινοι» θα αναμετρηθούν με το Ρούπελ Σιδηροκάστρου στοχεύοντας ασφαλώς στη νίκη.

Το «οχυρό» θέλει μεγάλη προσοχή, αφού το ρόστερ του απαρτίζεται από αξιόλογους και έμπειρους παίκτες, ενώ τα τοπικά ντέρμπι πάντοτε παρουσιάζουν ιδιομορφίες.

Χορτομάρης Στέλιος (τραυματίας), Λαλιώτης (τραυματίας) και Γιαννούλης (στρατευμένος) δεν θα ενισχύσουν το «τριφύλλι» στον μεθαυριανό αγώνα. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να λάβει μέρος στην αναμέτρηση ο Γιαβρόπουλος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι.

Για τη «μονομαχία» του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. με το Ρούπελ Σιδηροκάστρου ο προπονητής των «πράσινων», Γιάννης Μπουτάκογλου δήλωσε τα εξής:

«Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί στο γήπεδο. Ξέρουμε καλά ότι το Ρούπελ στα ντέρμπι είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η ήττα που έκανε το Σιδηρόκαστρο στο Δοξάτο δεν μας ξεγελάει. Ο αντίπαλός μας είναι επικίνδυνος, αφού τώρα τα δίνει όλα για να μπει στη τετράδα».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr