Μπονέρης vs Νέδος σημειώσατε… “1”!

Μπονέρης vs Νέδος σημειώσατε... "1"!

Οι δυο τους έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Κ17 του Πανσερραϊκού και στην συνέχεια έπαιξαν αντίπαλοι ως παίκτες των ομάδων Νέων των “λιονταριών” και του Εθνικού Γαζώρου, ωστόσο πλέον είναι μακριά από τις Σέρρες. Ο Δημήτρης Μπονέρης βρίσκεται στην Κέρκυρα και αγωνίζεται για την ΑΕ Λευκίμμης και ο Γιάννης Νέδος στην Καστοριά για την ομώνυμη ομάδα. Την Τετάρτη 19 Απριλίου οι δύο τους συναντήθηκαν ως αντίπαλοι και πάλι στα πλαίσια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

 

Μπορεί η φιλοξενία εκτός γηπέδου από τον Σερραίο να ήταν εξαιρετική, ωστόσο στο γήπεδο όπου και βρέθηκαν αντίπαλοι δεν θα μπορούσε κανείς να πει το ίδιο. Μπορεί ο Μπονέρης να μην αγωνίστηκε για λόγους ξεκούρασης, αλλά η ΑΕ Λευκίμμης που πάει φουλ για νταμπλ σε τοπικό επίπεδο κέρδισε με το καθαρό 3-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση στέλνοντας τον Νέδο… για γούνες!

 

Οι δύο παίκτες ανέβασαν την παραπάνω φωτογραφία στο Facebook λέγοντας πως για 90΄ δεν θα μιλάνε… αν και μετά το τέλος του αγώνα ο Νέδος είπε πολλά, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία!!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr