Μπιμπή, Μπαντή, Βογιατζή & Τάλιου στους πίνακες διαιτησίας Γυναικών 2018-19

Μπιμπή, Μπαντή, Βογιατζή & Τάλιου στους πίνακες διαιτησίας Γυναικών 2018-19

Η Σερραϊκή διαιτησία ψηλά και στους πίνακες διαιτησίας Γυναικών, καθώς 4 εκπρόσωποι του… ωραίου φύλου βρίσκονται στους πίνακες διαιτητών και βοηθών 1ης και 2ης κατηγορίας Γυναικών. Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Μπιμπή θα συνεχίσει να βρίσκεται στην 1η κατηγορία διαιτητών Γυναικών, ενώ την είσοδο της στους πίνακες της 2ης κατηγορίας διαιτητών Γυναικών πέτυχε και η Αναστασία Μπαντή.

Στους πίνακες των βοηθών διαιτητών θα υπάρχουν δύο Σερραϊκές παρουσίες, καθώς η Ευαγγελία Βογιατζή και η Σταυρούλα Τάλιου εντάχθηκαν στους πίνακες της 2ης κατηγορίας βοηθών διαιτητών Γυναικών.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Σερρών εύχονται στα κορίτσια καλή επιτυχία και καλά σφυρίγματα!” Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, όπως διαχρονικά κάνει ο Σ.Δ.Π. Σερρών σε όλα τα μέλη του, όντας ταυτόχρονα βέβαιοι ότι θα εκπροσωπήσετε επάξια την Σερραϊκή διαιτησία στους αγώνες που θα οριστείτε να αγωνιστείτε”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr