Μπελάδες από Ραντνίτσκι που ζητά τροφεία για Στέβιτς! “Θα λυθεί” λένε οι Σερραίοι

Μπελάδες από Ραντνίτσκι που ζητά τροφεία για Στέβιτς! "Θα λυθεί" λένε οι Σερραίοι

«Φιρμάνι» και… νέες φουρτούνες από το πουθενά φαίνεται πως προέκυψαν για τον Πανσερραϊκό. Η πρώτη ομάδα του Ντούσαν Στέβιτς, η σερβική Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “ARENA PRESS”  έκανε καταγγελία στη ΦΙΦΑ για τα «λιοντάρια», αξιώνοντας ποσό ως τροφεία για τον παίκτη, που είχε πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο εκτός συνόρων στους Σερραίους!

 

Οι «κόκκινοι» φέρονται ήδη να έχουν λάβει… προειδοποιητικό χαρτί από την ΦΙΦΑ και αν δεν υπάρξει ρύθμιση χρέους υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μεγάλης τιμωρίας, καθώς υπάρχει μεγάλη αυστηρότητα σε τέτοιες περιπτώσεις! Το κακό είναι ότι η Ραντνίτσκι (που πήρετροφεία κάποτε για τον Λούκα Μιλοβόγεβιτς) φέρεται να τα έχει… σπάσει με τον Στέβιτς (γιατί ο τελευταίος εμφανίζεται να έκανε προσφυγή) και την «κόντρα» ίσως… πληρώσει ο Πανσερραϊκός, αν δεν υπάρξει μεγαλύτερη ελαστικότητα και διαλλακτικότητα.

Η ομάδα του Κραγκούγεβατς δείχνει… δύσπιστη για δόσεις, αφού το ποσό δύσκολα θα καλυφθεί από μια ομάδα που δεν έχει υπογράψει… συμβόλαιο ότι τα επόμενα χρόνια δεν θα πτωχεύσει ή δεν θα βρεθεί σε ερασιτεχνική κατηγορία. «Υπάρχει όντως ένα θέμα με τον Στέβιτς, θα το λύσουμε. Δεν ανησυχούμε, δεν είναι σοβαρό» σχολίασε στην «Α» ο μεγαλομέτοχος, Χρήστος Κοράκης, που προσπαθεί να βρει άκρη μέσω του ατζέντη του Στέβιτς, Μλάντεν Φορτούλα.

 

πηγή:arenapress

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr