«Μπασκετικό Έγκλημα» εάν φύγει ο Γιάννης Κακιούζης απο τις Σέρρες!

«Μπασκετικό Έγκλημα» εάν φύγει ο Γιάννης Κακιούζης απο τις Σέρρες!

Την τελευταία εβδομάδα, κυκλοφόρησε στην μπασκετική πιάτσα, η φήμη οτι ο Γιάννης Κακιούζης, αποχωρεί απο τους Ικάρους και φεύγει μάλιστα απο την πόλη των Σερρών! Το άσχημο φινάλε των Ικάρων, με τον υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική, η τρίτη συνεχόμενη καταπληκτική χρονιά ως αρχισκόρερ τόσο στους «κυανοκίτρινους», όσο και στην Β’  Εθνική γενικότερα και η επιθυμία ομάδων, της πρωτεύουσας, που έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό και θέλουν να επενδύσουν…«λεφτά στην τράπεζα», δημιουργούν σκέψεις αποχώρησης στον σπουδαίο σέντερ.

Το ”SSN” επικοινώνησε τόσο με τον ίδιο τον παίκτη, όσο και με την πλευρά των Ικάρων, αλιεύοντας οτι η μεν Σερραϊκή ομάδα, θα ξεκαθαρίσει τους στόχους της επόμενης χρονιάς μετά το τέλος Μαΐου, όπερ και θα γνωστοποιηθούν, προθέσεις και μπάτζετ, ενώ ο ίδιος ο Κακιούζης, μας επιβεβαίωσε την σκέψη του για αποχώρηση απο τις Σέρρες, εάν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο που να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του και τις οικονομικές του απαιτήσεις, αλλά κυρίως εάν δεν υπάρχει όραμα για την επόμενη μέρα. Κι αυτό διότι, ο παίκτης αγγίζει τα 40 και φέτος πραγματοποίησε την πρώτη του προπονητική χρονιά στις ακαδημίες των Ικάρων, με μεγάλη επιτυχία, επομένως αυτό είναι κάτι που θέλει να εξαργυρώσει. Άλλωστε τι λείπει απο τον δικό μας, Γιάννη, το μπάσκετ ή το όνομα;

Το σχόλιο των συντακτών του serressport.gr είναι παρόμοιο με την άποψη μας, μετά την απομάκρυνση Καράγκουτη απο τον Πανσερραϊκό! Είναι πολυτέλεια να έχουμε στην πόλη και το νομό Σερρών, δυο τόσο μεγάλα μπασκετικά μεγέθη και να τα απομακρύνουμε απο τον πυρήνα του μπάσκετ και τα νεαρά παιδιά που έρχονται απο πίσω. Ο Πανσερραϊκός, που δείχνει μια δυναμική και έρχεται με φόρα για να διεκδικήσει καλύτερη θέση στον μπασκετικό χάρτη, ο ΑΟΣ εάν καταφέρει κι ανεβεί, ακόμα και οι Ίκαροι που είναι σε φάση αναδιοργάνωσης, πρέπει να εξετάσουν καλύτερα την περίπτωση Κακιούζη, στις ομάδες τους και κατά συνέπεια στις Σέρρες.

Το ήθος, η αίγλη του ονόματος της οικογένειας Κακιούζη, το πολυ… μπάσκετ που γνωρίζει ο Γιάννης αλλά και η θέληση του να βγάλει νέα ταλέντα στο μέλλον, είναι υπέρ-αρκετα στοιχεία για να κρατήσουν κοντά μας έναν Αθηναίο, που αγάπησε αυτόν τον τόπο και οι φίλαθλοι έχουν πάντα μια καλή κουβέντα να πουν για αυτόν!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr