ΜΠΑΡΑΤ | Χειροποίητα μπισκότα

ΜΠΑΡΑΤ | Χειροποίητα μπισκότα

Tο έτος 1993 ο Χρήστος Κοράκης αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση, δημιουργώντας ομώνυμη εταιρία με την επωνυμία Χρήστος Κοράκης, που είχε ιδρύσει ο Νικόλαος Κοράκης το 1979.

Ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων τύπων άρτου και αρτοσκευασμάτων δημιουργώντας παράλληλα δίκτυο διανομής προϊόντων με ιδιόκτητα μέσα.

Το έτος 1997, ξεκινάει η παραγωγή και η επιτυχημένη πορεία του μπισκότου Μπαράτ.

Ταυτόχρονα επεκτείνει την παραγωγή σε παραδοσιακά αρτοσκευάσματα και αναπτύσσει το δίκτυο διανομής προϊόντων με βασικό προϊόν το κουλούρι Μπαράτ.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των ποιοτικών προϊόντων μας, το έτος 1998 ιδρύεται η εταιρεία «ΚΟΡΑΚΗ NIK. ΑΦΟΙ Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΑΡΚΟ». Στόχος της εταιρείας η εξειδίκευση στην παραγωγή υψηλής ποιότητας μπισκότων και κουλουριών και διανομή αυτών σε τέσσερεις νομούς (Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Δράμα και Κιλκίς) με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλα δίκτυα διανομής με επιλογή υπεύθυνων συνεργατών.

Το έτος 2010 η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων μας, μας ώθησε στην ίδρυση της εταιρείας «ΜΠΑΡΑΤ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρείας Αρτοποιείας και Ζαχαροπλαστικής» με διακριτικό τίτλο «ΜΠΑΡΑΤ Μ.Α.Ε.Β.Ε.», η οποία ως κύριο στόχο έχει την εμπορία και διακίνηση των προϊόντων.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr