Μπαράζ μεταγραφών & ανανεώσεων στην Ελπίδα Σκουτάρεως!

Μπαράζ μεταγραφών & ανανεώσεων στην Ελπίδα Σκουτάρεως!

Σχεδόν 24 ώρες μετά την ανακοίνωσης πρόσληψης του Απόστολου Στύλου στην τεχνική ηγεσία, η Ελπίς Σκουτάρεως ξαναχτυπά γνωστοποιώντας την συμφωνία με επτά παίκτες. Το μενού περιελάμβανε τέσσερις μεταγραφές, από τις οποίες ξεχωρίζει σίγουρα αυτή του άλλοτε παίκτη του Πανσερραϊκού Στάθη Δαγκούλη, αλλά και τρεις ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα οι “πράσινοι” απέκτησαν τον 22χρονο αμυντικό χαφ που είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕ Ιστιαίας, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν και στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, πέρα από τα “λιοντάρια”, όπως επίσης και τον Βαλάντη Σαϊνατούδη που παίρνει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω έχοντας αναδειχθεί από τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Παίκτες της ομάδας είναι επίσης και ο 21χρονος αμυντικός Λεωνίδας Καστριτσέας, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και στο δεύτερο μισό στον Οδυσσέα Αναγέννησης, αλλά και ο 19χρονος μέσος Κρίτων Νικολαϊδης που έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό Λευκώνα στην Επίλεκτη της Ε.Π.Σ.Σ.

Κατά τα άλλα ανανέωσαν την συνεργασία τους οι νεαροί  Αντωνογλούδης Βασίλης, Γκέρσι Έλεζι, Ρίζος Αχιλλέας που αναμένεται να πάρουν εμπειρίες από την Γ΄ Εθνική.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr