Μπαντής: «Θα κάνουμε προπονήσεις μέσα στο μετρό και στα αστικά λεωφορεία»

Μπαντής: «Θα κάνουμε προπονήσεις μέσα στο μετρό και στα αστικά λεωφορεία»

Με μία άκρως δεικτική ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, σχολίασε το γεγονός πως ισχύει ακόμα η απαγόρευση για προπονήσεις των ομάδων της Football League, δίνοντας όμως την λύση, καθώς πρότεινε, οι ομάδες να προπονούνται μέσα στο μετρό ή ακόμα και στα αστικά λεωφορεία στις επαρχίες.

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων δεν έχει δώσει ακόμα το «πράσινο» φως στις ομάδες της Football League για την επιστροφή τους στις προπονήσεις, καθώς πιστεύουν πως ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη πηγή μετάδοσης του κορωνοϊού, ασχέτως που οι ομάδες έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί πως θα τηρούν τα πρωτόκολλα υγείας επιπέδου Super League 1 & 2.

Επιτρέπουν όμως στον κόσμο να κυκλοφορεί με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (μετρό, αστικά λεωφορεία κλπ), παρά το γεγονός πως παρατηρείται μεγάλη συμφόρηση. Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, για την απαγόρευση που είναι σε ισχύ για τις προπονήσεις των ομάδων, δίνοντας όμως την… λύση!

Ο Γιώργος Μπαντής αναφέρει χαρακτηριστικά: «3.500 τεστ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα σε μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και γυναικών. Αριθμός κρουσμάτων: 3.

3.000 τεστ στη Super League 2 από τον Δεκέμβριο του ’20 μέχρι σήμερα. Αριθμός κρουσμάτων: 1.

Σύμφωνα με τον κύριο Χαρδαλιά ο αθλητισμός είναι μέσα στις 4 μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορονοϊού!

Σας ενημερώνω πως οι ποδοσφαιριστές της Football League δεχόμαστε για την ασφάλεια μας, πάνω από όλα, να κάνουμε προπονήσεις μέσα στο μετρό της Αθήνας και στα αστικά λεωφορεία της επαρχίας.

ΥΓ. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η ιστορική/διαχρονική άποψη πως ο μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής μπορούσε να κάνει ντρίπλα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Φανταστείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει μέσα σε λεωφορείο».

Δείτε το σχετικό δημοσίευμά του: 

3.500 τεστ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα σε μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, χάντμπολ…

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Bantis/Γιώργος Μπαντής στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

 

Share