“Μπαμ” στον άσσο με Παλιαχάνη πραγματοποίησε ο Γυμναστικός !

"Μπαμ" στον άσσο με Παλιαχάνη πραγματοποίησε ο Γυμναστικός !

Σπουδαία προσθήκη για τον Γυμναστικό, που κατάφερε να κλείσει τον 21χρονο playmaker Κώστα Παλιαχάνη. Πρόκειται για έναν αθλητή, που διακρίνεται για την καλή του άμυνα και την καλή δημιουργία όντας μέλος των Μαχητών Πεύκων και του Μακεδονικού με τον οποίο πανηγύρισε και άνοδο στην Β’Εθνική κατηγορία.

Με αυτή την κίνηση, η ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου δείχνει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Αυτή ήταν και η 6η προσθήκη για τους “ταύρους”, που σιγά σιγά κλείνουν το ρόστερ τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Με το γνωστό ρητό που ακολουθεί τον χαρισματικό πλειμέϊκερ Κώστα Παλιαχάνη, ‘’Με Κωστας Παλιαχάνης, ποτέ δεν χάνεις…’’, ο σύλλογός μας, έκλεισε μια μεγάλη μεταγραφή στη θέση του άσσου.
Ο 21 ετών, χαρισματικός και επιβλητικός ‘’μαέστρος’’ της μπάλας, ήρθε με όρεξη για να οδηγήσει τον Γυμναστικό ψηλά…!!!
Από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ κατευθείαν στις εθνικές κατηγορίες Γ’ και Β’ Εθνικής, με τις ομαδες των Μαχητών-Πειραματικό Πεύκων και στον Μακεδονικό δυο αγωνιστικά έτη, με άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική.
Κώστα σε καλωσορίζουμε στη οικογένεια του Γυμναστικού και σου ευχόμαστε μια υγιή και καλή χρόνια.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr