Μπαλάνος-Γκαβανόζης: Ο Πανσερραϊκός εξελίσσεται σε όλους τους τομείς!

Μπαλάνος-Γκαβανόζης: Ο Πανσερραϊκός εξελίσσεται σε όλους τους τομείς!
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός διαθέτει ένα εξαίρετο ιατρικό επιτελείο, με φυσικοθεραπευτές, μασέρ και ιατρούς, που φροντίζουν για την καθημερινή φροντίδα των παικτών της Σερραϊκής ομάδας. Επιστήμονες που διαθέτουν γνώση και επιμορφώνονται συνεχώς, όπως πριν απο λίγες ημέρες, όπου οι κύριοι Χρήστος Γκαβανόζης και Γιάννης Μπαλάνος παρακολούθησαν συνέδρια.
Απο το Δελτίο Τύπου:
Η οικογένεια του Πανσερραϊκού, συνεργάζεται με επιστήμονες, που αναβαθμίζουν συνεχώς τις γνώσεις τους, προσφέροντας καθημερινά στους ποδοσφαιριστές μας, την μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών.
Ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας, Χρήστος Γκαβανόζης  ολοκλήρωσε δύο πολύ απαιτητικά προγράμματα εξειδίκευσης αθλητικού φυσικοθεραπευτή.
Πρόκειται για το “Strength and conditioning for sports physiotherapists”  (πρόγραμμα υβριδικής και δια ζώσης εκπαίδευσης 58 ωρών) που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Λαμία και το πρόγραμμα “Τεχνικές και μέθοδοι αθλητικής περίδεσης” με εξειδικευμένες τεχνικές taping, strapping & kinesiotaping, (62 ώρες εκπαίδευσης) που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Παράλληλα ο γιατρός της ομάδας μας, κ. Μπαλάνος παρακολούθησε το συνέδριο πρώτων βοηθειών «Emergency & first aid in sports medicine».
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, επικροτεί τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας, για την συνεχή επιμόρφωση τους.
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr