Μπαίνει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών!

Μπαίνει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών!

Το Δημοτικό γήπεδο Σερρών είναι ένα από τα αρκετά της Football League που δεν έχουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, πρόβλημα που αποτελεί ένα από τα δύο βασικά αγκάθια για την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο η διοίκηση του Πανσερραϊκού έχει ήδη πάρει την απόφαση να τελειώνει όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα με το θέμα.

 

Ο Χρήστος Κοράκης έχει ξεκινήσει ήδη την έρευνα για την εταιρεία που θα αναλάβει να εγκαταστήσει το κλειστό κύκλωμα, το κόστος του οποίου αγγίζει τις 10.000 ευρώ και σίγουρα είναι ένα σημαντικό, αλλά ταυτόχρονα και απαραίτητο, έξοδο προκειμένου να μην αντιμετωπίσει η ομάδα πρόβλημα στους αγώνες της. Βέβαια ο Πανσερραϊκός χρειάζεται την αρωγή τόσο του Δήμου όσο και της Αστυνομίας για να μπορέσει να εγκαταστήσει τις κάμερες.

 

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στην ΕΡΤ Σερρών ο Κοράκης έχει έρθει σε επαφή και με τους διοικούντες του ΟΦΗ που προσφάτως προχώρησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια στο “Γεντί Κουλέ”, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία άμεσα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr