Μπήκε δυναμικά ο Μάρκος Πίντο στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού!

Μπήκε δυναμικά ο Μάρκος Πίντο στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού!

Ο τελευταίος αλλά όχι αμελητέος Αργεντινός ποδοσφαιριστής που ήρθε στον Πανσερραϊκό, ο Μάρκος Αριέλ Πίντο, μπήκε εδώ και μια εβδομάδα στις προπονήσεις των «λιονταριών» και οι πληροφορίες του ”SSN” λένε οτι εντυπωσιάζει με το ταλέντο του.

Ο 26χρόνος παίκτης που ξέρει απο πρωταθλητισμό, αφού με την Λανούς έχει κατακτήσει και εγχώριους και διεθνείς τίτλους, αφού ταλαιπωρήθηκε με την άφιξη του, λόγω του covid-19, προσπαθεί να κερδίσει το χαμένος έδαφος, δίνοντας παραπάνω δυνάμεις στις προπονήσεις.

Μέχρι στιγμής η φαρμακερή αριστερή του σέντρα και η λατιν τεχνική του, έχει κερδίσει προπονητές και συμπαίκτες. Ταυτόχρονα μαθαίνουμε οτι είναι επαγγελματίας και έχει άριστη συμπεριφορά με όλους στην ομάδα των «κόκκινων» κάτι που θα τον ενσωματώσει ακόμα πιο γρήγορα και θα βοηθήσει τον Πανσερραϊκό στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr