Μπάχαλο και πάλι στα play off! Ένσταση Αναγέννησης κατά Δραβήσκου & Καρπερής!

Μπάχαλο και πάλι στα play off! Ένσταση Αναγέννησης κατά Δραβήσκου & Καρπερής!

Δεν είναι φαίνεται γραφτό να ξεκινήσουν μία σεζόν ήρεμα τα play off και τα play out της Ε.Π.Σ.Σερρών, καθώς μετά τα όσα έγιναν πέρυσι με την γνωστή υπόθεση “Μπαχταρλίεφ” και εμπλεκόμενο τον Διαγόρα Δασοχωρίου, μία νέα ένσταση έρχεται σήμερα, λίγες ώρες μετά την τελευταία αγωνιστική, να ταράξει τα ήρεμα νερά και να… αναβάλλει τις προγραμματισμένες για σήμερα κληρώσεις!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του “SSN” εκπρόσωπος του Οδυσσέα Αναγέννησης βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σερρών και κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα Ασπίς Δραβήσκου-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής με την αιτιολογία ότι το ματς ήταν… στημένο(!) και με την επίκληση μαρτυριών(;) παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας ότι τους ζητήθηκε να έχουν μειωμένη απόδοση και ουσιαστικά να κάτσουν να χάσουν! “Δώσαμε ονόματα παικτών της Καρπερής που επιβάλλεται να μιλήσουν. Αν δεν δικαιωθούμε εδώ θα πάμε και στην ΕΠΟ” είπε στην ΕΡΑ Σερρών. Μάλιστα ο Οδυσσέας ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να ερευνηθούν τηλεφωνικές επικοινωνίες των τελευταίων ημερών και να βγούνε όλα στην φόρα.

 

Η αλήθεια είναι πως η καταγγελία αφενός είναι ιδιαιτέρως σοβαρή, αλλά μοιάζει απίθανο να σταθεί οπουδήποτε και να δικαιωθεί όταν αυτό δεν έχει γίνει για ματς επαγγελματικών κατηγοριών, εκεί όπου εμπλέκεται και στοιχηματισμός και δόλος για τα χρήματα.

 

Πάντως όπως και να έχει τα αντανακλαστικά της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Σερρών ενεργοποιήθηκαν άμεσα και ήδη ο πρόεδρος Αθανάσιος Χατζηπαντελής έχει συνομιλήσει και με το νομικό σύμβουλο της Ένωσης, όπως φυσικά και με την ΕΠΟ για να δούνε πως ακριβώς θα κινηθούν και θα χειριστούν την υπόθεση.

 

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που η Ασπίς Δραβήσκου δεν κέρδιζε το ματς κόντρα στην Καρπερή και σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν, ο Οδυσσέας Αναγέννησης ήταν αυτός που θα έμπαινε στα play off μαζί με τον Ηρακλή Χειμάρρου.

 

Τσιφτελίδης: “Δεν είναι έτσι τα στημένα…”

 

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Ασπίδας Άκης Τσιφτελίδης που κατάγεται και από την Αναγέννηση: στην ΕΡΑ Σερρών:

“Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Δεν ξέρω αν πρέπει να δικαιολογηθώ. Μπορεί όποιος θέλει να πάρει τις ενδεκάδες, να συγκρίνει και να δει. Όταν ένα ματς είναι σαν φιλικό δεν υπάρχουν τραυματισμοί, δεν υπάρχει πολεμικό κλίμα. Εγώ έσκισα τα χείλια μου. Το νικητήριο γκολ το βάλαμε στο 87΄! Για ποιον λόγο; Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Εμείς παίζαμε για να κερδίσουμε αγωνιστικά. Έχω στεναχωρηθεί γιατί δεν ξέρω τι προσπαθεί να κερδίσει η Αναγέννηση με αυτό που κάνει. Θα μπορούσε ο καθένας να βγει και να πει ότι κάθε ματς είναι στημένο. Σίγουρα με πλήγωσε η κίνηση γιατί έγινε και από το χωριό μου. Όπως και να έχει αυτό που κάναμε εμείς είναι μία μεγάλη επιτυχία σε μία χρονιά με προβλήματα, με τραυματισμούς βασικών παικτών, προβλήματα με φοιτητές, αλλά ήμασταν μία γροθιά και η επιτυχία του Δραβήσκου να πετύχει τον στόχο. Έχει ψυχή αυτή η ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι στα play off θα πάμε για τη νίκη όπως σε όλα”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr