Μουτεσίδης ο… δεύτερος στο Παραλίμνιο!

Μουτεσίδης ο... δεύτερος στο Παραλίμνιο!

Ο Σάκης Μουτεσίδης θα είναι η 2η μεταγραφή του Απόλλωνα Παραλιμνίου ενόψει της νέας σεζόν της Σερραϊκής ομάδας στην Γ΄ Εθνική, καθώς η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα ενισχύσει την προσπάθεια του συγκροτήματος του Παύλου Δημητρίου όντας ο επόμενος μετά τον Αλέξανδρο Μεταλλίδη!

Ο Μουτεσίδης που επέστρεψε από την Γερμανία, όπου είχε μεταβεί τον Ιανουάριο, έχει εμπειρία από την κατηγορία έχοντας σεζόν σε συνθήκες πρωταθλητισμού τόσο με τον Πανσερραϊκό, όσο και με την Δόξα Δράμας, ενώ είχε αγωνιστεί με επιτυχία και στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, έχοντας ξεκινήσει και αναδειχθεί από τον Ολυμπιακό Ροδόπολης και κάνοντας ένα πέρασμα και από τον Ηρακλή Ψαχνών στα πρώτα του βήματα.

Παράλληλα ο Απόλλων θέλει να εκφράσει τις ευχές του και τα συγχαρητήρια του για την άνοδο τόσο στην Ελπίδα Σκουτάρεως όσο και στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, καθώς μαζί θα συμπορευτούν στη νέα αγωνιστική περίοδο στην κατηγορία.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr