Μουντουλάρης: “Με Καρυπίδη και δικά μας παιδιά για παραμονή στην Γ΄ Εθνική”

Μουντουλάρης: "Με Καρυπίδη και δικά μας παιδιά για παραμονή στην Γ΄ Εθνική"


Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο πρόεδρος του πρωταθλητή Εθνικού Σιδηροκάστρου Νίκος Μουντουλάρης, αναφερόμενος στην επιτυχία της ομάδας, στην απουσία της Ε.Π.Σ.Σ από την φιέστα και στην συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική, ανακοινώνοντας την παραμονή του Σάκη Καρυπίδη στον πάγκο και τους στόχους της ομάδας. Αναλυτικά:

Για την συμμετοχή και του Πανσερραϊκού στο επόμενο πρωτάθλημα:

“Αν και είναι λυπηρό για εμάς, γιατί τον Πανσερραϊκό τον θέλουμε όλοι στην Σούπερ Λιγκ, δυστυχώς θα παίζει μαζί μας και το θεωρώ άσχημο και υποτιμητικό. Μακάρι να βρει τον δρόμο του και να πάει εκεί που του αξίζει. Δεν είδαμε ποτέ ανταγωνιστικά τον Πανσερραϊκό, ο καθένας στο μέγεθος του και το έχουμε δείξει και στο παρελθόν με παίκτες που έχουμε δώσει, γιατί αυτός είναι ο πρώτος στόχος”.

Για την συμμετοχή 4 Σερραϊκών ομάδων στην κατηγορία:

“Αυτό από την μία είναι και καλό, είναι και κακό. Το καλό είναι ότι θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους Σερραίους παίκτες και κίνητρο να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Γ΄ Εθνική. Είναι επίσης καλό να υπάρχουν ομάδες που να λειτουργούν σε ανταγωνιστικά και επαγγελματικά πρότυπα”. 

Για τον στόχο της ομάδας:

“Πάνω απ’ όλα μια καλή πορεία και αν μπορέσει η ομάδα να παραμείνει. Οι περισσότεροι παίκτες θα παραμείνουν, έχουν παραστάσεις από την Γ΄ Εθνική και υπάρχει θετικότητα. Εμείς θα δώσουμε πάντως βαρύτητα στην περιοχή μας και γενικότερα στο Νομό, θα διατηρήσουμε τον κορμό και απλά θα τον πλαισιώσουμε. Ως προπονητής της ομάδας θα παραμείνει ο Σάκης Καρυπίδης, είναι από τους στυλοβάτες, μαζί με τον Γιάννη Τσεμπερίδη ως γυμναστή και βοηθό. Αξίζει σε όλους ένα ευχαριστώ γιατί πέρα από προπονητές και παίκτες, έχουν κάνει και τον ρόλο του παράγοντα”.

Για το οικονομικά της κατηγορίας:

“Το θετικό είναι ότι θα είμαστε 4 ομάδες από τον ίδιο Νομό και περιορίζονται τα οικονομικά, ενώ θα υπάρχουν περισσότερα εισιτήρια στα μεταξύ μας παιχνίδια. Δεν υπάρχουν ΙΚΑ και εφορία, δεν είναι τα πολλά ταξίδια. Σίγουρα είναι καλύτερα από παλαιότερα, αλλά ο καθένας έχει βάλει έναν πήχη και εκεί θα λειτουργήσει”.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

“Εμείς από την αρχή πήραμε κεφάλι στην βαθμολογία, μπήκαμε με κάποιους βαθμούς στα play off, είχαμε και μια απουσία του Μαλετσκάνοφ, δεν ήμασταν φορμαρισμένοι στην διαδικασία, επηρεάστηκε η ομάδα μας και από τον ημιτελικό με το Ν.Σούλι, όπου δεν προκριθήκαμε, είχαμε μία διακοπή και ένα μείον, αλλά όταν χρειάστηκε η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα και δίκαια έφτασε στην άνοδο”.

Για το γεγονός ότι ο Εθνικός δεν τα παράτησε μετά τον περσινό χαμένο “τελικό” με την Καρπερή:

“Είναι στα υπέρ μας αυτό. Άλλες ομάδες τα έχουν παρατήσει. Εμείς πεισμώσαμε, τόσα χρόνια η ίδια διοίκηση, δουλέψαμε σκληρά και όταν υπάρχουν χρέη από προηγούμενα χρόνια είναι ακόμη πιο δύσκολο και να συγχαρώ συνεργάτες και φίλους, γιατί μια παρέα είμαστε και κοπιάσαμε για αυτό”.

Για το χρέος από την προηγούμενη θητεία στην Γ΄ Εθνική:

“Εδώ και 4 χρόνια που φύγαμε από την Γ΄ Εθνική, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα χρέος ετήσιο, ένα αρκετά μεγάλο ποσό, που έχουμε διακανονίσει βέβαια και σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος, αλλά το παλεύουμε”.

Για την απουσία ανθρώπου της Ε.Π.Σ.Σ από την φιέστα:

“Ας αναρωτηθούν αυτοί οι κύριοι της Ε.Π.Σ.Σ το γιατί. Όταν η διοργανώτρια κάνει ένα πρωτάθλημα, γίνεται μία φιέστα, μία απονομή στο πρωταθλητή και δεν είναι εκεί, ας προβληματιστούν αυτοί”.

Για την διαγραφή του από το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σ:

“Εγώ μπήκα σε μία διαδικασία να βρεθώ εκεί για να βοηθήσουμε για το καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν συμμετείχα και ο πρόεδρος αποφάσισε να με αντικαταστήσει και με ψήφους 8-2, αφού συμφώνησαν και οι συνάδελφοι, δεν μπορώ να πω κάτι. Την δεδομένη χρονική στιγμή ήθελα και εγώ να μείνω φέτος απ’ έξω, δεν πήγαινα στα συμβούλια, γιατί είχαμε μία ανταγωνιστική χρονιά για την ομάδα και θεώρησα πως την επόμενη χρονιά, σε ένα άλλο πρωτάθλημα, θα μπορούσα και εγώ να δώσω περισσότερα. Από την στιγμή που δεν το αποδέχθηκαν δεν μπορώ να πω κάτι. Από εκεί και πέρα ο Νίκος Μουντουλάρης είναι πρόεδρος απλά, αλλά ο Εθνικός Σιδηροκάστρου είναι μία ιστορία, να μην τον προσωποποιούμε. Δεν θα πω ότι χτυπούσαν τον Εθνικό, αλλά στην φιέστα μπορούσαν να παραβρεθούν. Δεν έδωσε σε κανέναν επίσημο παιχνίδι το παρών ο πρόεδρος. Θυμάστε να το έκανε αυτό ο προηγούμενος πρόεδρος; Κάποιοι παλιοί φίλοι από την Ένωση με πήραν και μου ευχήθηκαν, αλλά δεν ήρθαν. Πέρυσι στον “τελικό” πάλι με την Καρπερή, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σ πάλι δεν ήταν εδώ. Δεν ξέρω αν έγινε κάτι”.

Για την αντιμετώπιση της ομάδας:

“Και μόνο ότι ο Εθνικός είναι εδώ, έχει 100 παιδιά στις ακαδημίες, λειτουργεί ως σύλλογος, αυτό λέει πολλά. Εμείς ζητάμε ίση αντιμετώπιση και όχι π.χ να στέλνουν ένα 20χρονο διαιτητή στον ημιτελικό με το Ν.Σούλι και να τρέχουμε στα δικαστήρια γιατί αποφάσισε να διακόψει το ματς και ενώ πήγαμε να τον προστατέψουμε”.

Για τον κόσμο:

“Χωρίς τον κόσμο δε λειτουργεί τίποτα, παίζει πάντα πρωτεύοντα ρόλο και τον θέλουμε κοντά μας”.

Για το πλάνο για τη νέα σεζόν:

“Θα γίνει ένα Δ.Σ μέσα στην εβδομάδα και όποιος θέλει μπορεί να πλαισιωθεί. Εγώ παραμένει στην διοίκηση ακόμη και ως απλό μέλος. Όποιος θέλει να έρθει και να είναι και πρόεδρος δεν έχω πρόβλημα, εμείς παραμένουμε εκεί ως παρέα και είμαστε πολλοί ανοιχτοί για όλους και για όλα. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να καταθέσει τις προτάσεις του, όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα”.

Για την συνεργασία με τον Δήμο:

“Φέτος που έγινε μια προσπάθεια και είχαμε μια συνάντηση ήταν κοντά. Υπήρχε μια οργάνωση και στο γήπεδο, το οποίο είναι καλό και από αγωνιστικό χώρο και από πλευράς ασφάλειας. Πιστεύω στην επόμενη κατηγορία να είναι ακόμη πιο κοντά”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr