Μονόδρομος η νίκη στην Καλαμαριά για το Ρούπελ (11/12, 17:00) !

Μονόδρομος η νίκη στην Καλαμαριά για το Ρούπελ (11/12, 17:00) !


Βαρύνουσας σημασίας παιχνίδι δίνει το Ρούπελ στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλων το απόγευμα της Κυριακής. Οι “μπλε”, που προέρχονται από ήττα στα Βασιλικά και παίζουν και πάλι εκτός έδρας καλούνται να παρουσιαστούν καλύτεροι και να αποδράσουν με ένα μεγάλο διπλό, που θα τους δώσει ηρεμία στις διακοπές. 

Η ομάδα του Φώτη Κοκολιού αντιμετωπίζει μια νεανική ομάδα, που βασίζεται στην περιφέρεια και δίνει και αυτή ένα must win παιχνίδι, καθώς σε 8 αγώνες έχει πανηγυρίσει μόλις 2 νίκες. Το Ρούπελ, ωστόσο πρέπει να είναι συγκεντρωμένο και αποφασισμένο με σκοπό την εκτός έδρας νίκη, που ψάχνει καιρό. Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του 2022 και του α’ γύρου για το Ρούπελ, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό (έχει αποσυρθεί το Λάκκωμα).

Με προβλήματα κύλησε και αυτή η εβδομάδα για την ομάδα του Σιδηροκάστρου, με τον coach των “μπλε” να περιμένει μέχρι τέλους ορισμένους αθλητές του. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 με διαιτητές τους Λυγούρα – Παπαδόπουλο Γρ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr