Μονόδρομος η νίκη για το Ρούπελ Σιδηροκάστρου

Μονόδρομος η νίκη για το Ρούπελ Σιδηροκάστρου

Μετά από 3 σερί νίκες το συγκρότημα του Σπ.Ιωαννίδη ετοιμάζεται για την 4η νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την νεανική ομάδα των Τιτάνων στο Δήγα Δράμας(4/11, 20:00). Το Ρούπελ είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί της αναμέτρησης ,ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει χαλαρότητα.

Όλοι οι παίχτες εκτός συγκλονιστικό απροόπτου δώσουν το παρών στην αυριανή βραδινή “εξόρμηση” στην Δράμα με μοναδικό στόχο να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Α.Ο.Σ στο Σιδηρόκαστρο.

Σπουδαίο νέο για την ομάδα του Ρούπελ η επιστροφή του Σκαλιστή μετά από περίπου έναν χρόνο (τραυματισμός στους χιαστούς). Ο έμπειρος guard της ομάδας θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή μετά από μεγάλο διάστημα και θα αρχίσει σιγά σιγά να αγωνίζεται κανονικά δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr