Μονόδρομος η νίκη για τον Γ.Σ Σερρών!

Μονόδρομος η νίκη για τον Γ.Σ Σερρών!

Με ανεβασμένη ψυχολογία και με γνώμονα την εμφάνιση στην Καβάλα κόντρα στον Αστέρα, ο Γ.Σ Σερρών ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” επιθυμούν διακαώς το ροζ φύλλο αγώνος για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την 1η θέση και την απευθείας άνοδο και για να κάνουν ακόμη ένα καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της 2ης θέσης, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχθεί προνομιούχα.

 

Ο Γιάννης Μπουτάκογλου θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του ενόψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να θέλουν και αυτοί την νίκη για το γόητρο και για να κλείσουν με νίκη τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους για φέτος. Οι “ταύροι” μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν,καθώς πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό κόντρα σε μια ομάδα με ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού. Στο παιχνίδι του α’γύρου οι Σερραίοι επικράτησαν εύκολα με 74-58. Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα με διαιτητές τους Ντούρα και Καλαϊτζή.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr