Μολδαβία-Ελλάδα 0-2: “Καθάρισε” το παιχνίδι νωρίς και τώρα… τελικός με Σλοβενία

Η Εθνική Ελλάδος κέρδισε την Μολδαβία (0-2) και την Τετάρτη θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Σλοβενία για να πάρει την πρώτη θέση και την άνοδο στην League B του Nations League.
Η τελευταία του ομίλου Μολδαβία δεν αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο για την Εθνική Ελλάδος που κέρδισε στο Κισινάου με 0-2 για την 5η αγωνιστική των ομίλων της League C του Nations League.
Τώρα η “γαλανόλευκη” δίνει παιχνίδι must win με την Σλοβενία στην Ριζούπολη την Τετάρτη (18/11), καθώς μόνο με τρίποντο θα πάρει την πρώτη θέση και την άνοδο στην League B.
Η Ελλάδα έκανε το αυτονόητο στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στους Μολδαβούς, “καθαρίζοντας” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Φορτούνη (32′) και Μπακασέτα (41′).
Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε για 62 λεπτά στην αναμέτρηση (πήρε ανάσες εν όψει Σλοβενίας), δίνοντας την θέση του στον Κυριακόπουλο. “Ανεβασμένος” παρουσιάστηκε για όσο αγωνίστηκε ο Σερραίος αμυντικός της Λίβερπουλ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/11)
Μολδαβία – Ελλάδα 0-2
Σλοβενία – Κόσοβο 2-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Γ΄ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ LEAGUE C – NATIONS LEAGUE
1. Σλοβενία 13 (8-1)
2. Ελλάδα 11 (6-1)
3. Κόσσοβο 2 (3-6)
4. Μολδαβία 1 (1-10)
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/11)
Ελλάδα – Σλοβενία
Κόσοβο – Μολδαβία
Recommended Posts

Δυσαρέσκεια απο τα σωματεία για τις εκλογές της ΕΠΣΣ ενώ εκκρεμούν εγκρίσεις στο Μητρώο!
01 Μαρτίου, 2021

Εκτός Πανσερραϊκού για προσωπικούς λόγους ο Στεργίδης!
01 Μαρτίου, 2021