Μνημόνιο συνεργασίας Αριστοτέλειου Εκπαιδευτήριου και Πανσερραϊκού Κρι Κρι

Μνημόνιο συνεργασίας Αριστοτέλειου Εκπαιδευτήριου και Πανσερραϊκού Κρι Κρι

Μια πρωτοποριακή προσπάθεια στον χώρο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, που υλοποιείται μέχρι στιγμής μόνο από τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και πρόσφατα, στην επαρχία από τον Προμηθέα Πατρών, ξεκίνησε επίσημα χθες και στις Σέρρες! Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο και ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τα παιδιά και το επίπεδο ήθους που τους χαρακτηρίζει, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την παιδική ομάδα καλαθοσφαίρισης θέτοντας την εκκίνηση αυτού του εγχειρήματος με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Οι νεαροί αθλητές όχι μόνο του νομού μας, αλλά και της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας και Θράκης, θα έχουν την ευκαιρία, παράλληλα με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που προσφέρει εδώ και χρόνια το διδακτικό προσωπικό του Αριστοτελείου στις άρτιες εγκαταστάσεις του, να προπονούνται συστηματικά και να αγωνίζονται μαζί στην ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι που ξεκίνησε πέρυσι την προσπάθειά της με μια νέα φιλοσοφία για την εκγύμναση και διαπαιδαγώγηση των αθλητών μέσα στο γήπεδο. Οι μαθητικές υποτροφίες που χορηγεί το Εκπαιδευτήριο στους επιλεγμένους καλαθοσφαιριστές σε συνδυασμό με τις συνθήκες λειτουργίας της ομάδας θα δώσουν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που διαθέτουν ταλέντο στην καλαθοσφαίριση, να το αξιοποιήσουν για να γίνουν και σωστοί καλαθοσφαιριστές, ώστε να ανοίξουν τα φτερά τους και να διακριθούν και πέρα από τα σύνορα της περιοχής μας.

Για τον λόγο αυτό συναποφασίστηκε η συνεργασία με την προοπτική της διετίας να ξεκινήσει με τη γενιά 2003 και 2004 που θα αγωνιστεί φέτος στο παιδικό πρωτάθλημα με την ονομασία «Αριστοτέλειο-Πανσερραϊκός Κρι Κρι». Επικεφαλής προπονητής ανέλαβε ο πολυνίκης κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής με συνεργάτες τους κ.κ. Κώστα Μάρκου από τη σχολική ομάδα του Αριστοτελείου και Σταύρο Ιωσηφίδη από τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι και γυμναστής ο κ. Δημήτρης Μπότσιος, καθηγητής φυσικής αγωγής στο Εκπαιδευτήριο. Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν στενά την ομάδα είναι ο επιστήθιος φίλος του «Τίγρη» κ. Βασίλης Παραμανίδης ως εκτελεστικός διευθυντής και κ. Θόδωρος Καντάς ως έφορος.

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης τύπου που έλαβε χώρα μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα στις εγκαταστάσεις του Αριστοτέλειου Εκπαιδευτηρίου παρουσία των αθλητών της ομάδας, ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Πανσερραϊκού Κρι Κρι κ. Σταύρος Μπεντούλης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Οι συνεργασίες δημιουργούν τις συνθήκες και δίνουν την προοπτική της εξέλιξης», ενώ ο κόουτς Αλεξανδρής, ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νέα αυτή προοπτική τόνισε στους παίκτες του ότι «Με υπομονή και πολύ δουλειά οι παρέες φέρνουν τις επιτυχίες».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr