ΜΙΚΤΕΣ Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ: Εύκολα οι Νέοι, βαριά ήττα οι Παίδες κόντρα στην Δράμα

ΜΙΚΤΕΣ Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ: Εύκολα οι Νέοι, βαριά ήττα οι Παίδες κόντρα στην Δράμα

3η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων με τον απολογισμό της Ε.Π.Σ.Σερρών να είναι μία νίκη και μία ήττα κόντρα στις ομάδες της Ε.Π.Σ.Δράμας, οι οποίες και φιλοξενήθηκαν στα γήπεδα της Ομόνοιας από τα αντίστοιχα συγκροτήματα του Γιάννη Κόκκινου.

Οι Νέοι κέρδισαν εύκολα με 4-0, με δύο γκολ του Σιψή(50΄, 62΄-πεν.), ένα του Αλεξιάδη(70΄) και ένα του Νέου(82΄) και μάλιστα είχαν πολλές ευκαιρίες, αλλά και τρία δοκάρια, δύο με τον Αποστολόπουλο και ένα με τον Ρίζο, για πολύ μεγαλύτερο σκορ, ωστόσο το συμπέρασμα είναι πως για ακόμη μία φορά άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και παράλληλα υποσχέσεις.

*Στον άλλο αγώνα ΚΙΛΚΙΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 0-2  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΠΣ Σερρών 9 (7-1)
2. ΕΠΣ Δράμας 4 (5-5)
3. ΕΠΣ Χαλκιδικής 3 (3-6)
4. ΕΠΣ Κιλκίς 1 (1-4)

 

Όσον αφορά τους Παίδες συνετρίβησαν με 1-7 από την Δράμα, βρέθηκαν σε πολύ άσχημη ημέρα και φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά όταν οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να “πυροβολούν”, καθώς μόλις στο 20΄ το σκορ είχε φτάσει στο 0-4. Για τους Δραμινούς πέντε(!) γκολ πέτυχε ο Ιορδανίδης και δύο ο Γιαγκούλας, ενώ για τις Σέρρες το γκολ της τιμής σημείωσε ο Σπυρόπουλος.

*Στον άλλο αγώνα ΚΙΛΚΙΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 4-1 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3 αγων.)
1. ΕΠΣ Δράμας  9 (23-1)
2. ΕΠΣ Σερρών  6 (12-9)
3. ΕΠΣ Κιλκίς  3 (4-18)
4. ΕΠΣ Χαλκιδικής 0 (3-14)

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr