Μια νίκη, μια ήττα και μια καινούργια ομάδα ο Πανσερραϊκός που χρειάζεται χρόνο !

Μια νίκη, μια ήττα και μια καινούργια ομάδα ο Πανσερραϊκός που χρειάζεται χρόνο !

Δυο φιλικές αναμετρήσεις έδωσε την εβδομάδα που μας πέρασε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού, η οποία την Πέμπτη κέρδισε στο ΔΑΚ την ΧΑΝΘ στον πόντο (48-47), ενώ χθες ηττήθηκε στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη με 79-64.

Πολλές δοκιμές, πολλά νέα πρόσωπα και πολλά νέα σχήματα δοκίμασε ο προπονητής των “κόκκινων”, Πασχάλης Ρούλης που έμεινε ευχαριστημένος από κάποια πράγματα ενώ είδε και αδυναμίες, που θα δουλέψει στις προπονήσεις το επόμενο διάστημα. Με πολύ καλή εικόνα στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων και με έλλειψη συγκέντρωσης και κόπωση στην 3η περίοδο συνδυάστηκαν και τα δυο φιλικά, κάτι πολύ φυσιολογικό για την εποχή.

 Μάλιστα, στα δυο φιλικά παιχνίδια δεν αγωνίστηκαν η Χωλοπούλου Μαρία και η Σέρβα Σπάιτς, η οποία αναμένεται την Τετάρτη στις Σέρρες. Ακολουθεί μια γεμάτη αγωνιστική εβδομάδα, αφού οι “λιονταρίνες” την Κυριακή έχουν την πρώτη τους επίσημη υποχρέωση για τον θεσμό του κυπέλλου απέναντι στους Πάνθηρες (εκτός έδρας).

Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr