Μηνύματα ανθρωπιάς από τις ακαδημίες, παρουσία Γιαννακόπουλου!

Μηνύματα ανθρωπιάς από τις ακαδημίες, παρουσία Γιαννακόπουλου!

Το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα κατά της φτώχειας και της πείνας έστειλαν σήμερα 750 παιδιά από 18 ακαδημίες ποδοσφαίρου στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός. Ένα τουρνουά, το 4ο κατά της φτώχειας και της πείνας, που έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο προσελκύει ακαδημίες από ολόκληρη την Ελλάδα. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης, μία ακαδημία από τη Βουλγαρία και 14 ακαδημίες του Νομού Σερρών (Πανσερραϊκός, Αετοί Σερρών, Sport Village, Ηράκλειας, Λευκώνα, Νεοχωρίου, Νέου Σουλίου, Σιδηροκάστρου, Σέρρες 85, Παναθλητικού, Α.Ε. Νιγρίτας, Α.Ο. Νιγρίτας, Χριστός και Σκουτάρεως). Οι 18 ακαδημίες συμμετείχαν με 50 τμήματα τους και συνολικά έγιναν 54 αγώνες.

 

Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Εθνική ομάδα Στέλιος Γιαννακόπουλος που εντυπωσίασε με την απλότητα του, την αγάπη του για τα παιδιά και το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Ο Stelios (όπως το αποκαλούσαν στη Μπόλτον) ζήτησε από τα παιδιά να κυνηγήσουν το όνειρο τους στο ποδόσφαιρο ενώ για δύο και πλέον ώρες υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα. Ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Βασίλης Χατζημιχαηλίδης και ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Κώστας Βότσης βράβευσαν τον Στέλιο Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος βράβευσε τους προπονητές και τους μικρούς ποδοσφαιριστές των συλλόγων που συμμετείχαν στο τουρνουά ενώ οι γονείς των παιδιών παρακολούθησαν με καμάρι τα… κατορθώματα τους στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ” ΣΤΟ FACEBOOK

 

πηγή:ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr