Με Magic αντί Τερζή για την άνοδο μέσω των μπαράζ η Κάτω Καμήλα!

Με Magic αντί Τερζή για την άνοδο μέσω των μπαράζ η Κάτω Καμήλα!

Με τον προπονητή που πανηγύρισε πέρυσι το πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας και οδήγησε τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής στην Γ΄ Εθνικής θα πορευτεί για το υπόλοιπο των υποχρεώσεων της η Δόξα Κάτω Καμήλας, καθώς ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αντικαθιστά τον Σάκη Τερζή, που έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του, στον πάγκο της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής μέσω της διαδικασίας των χιαστί μπαράζ, που την ξέρει αρκετά καλά από την εμπειρία του στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της Δόξας, που τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας του β΄ ομίλου της Ανώτερης και περιμένει να μάθει αντίπαλο και να την οδηγήσει στην άνοδο που φυσικά και παραμένει στόχος.

Ο Magic έχει δουλέψει στο παρελθόν σε Χείμαρρο, Άνω Μητρούσι, Αμμουδιά, Χρυσό, Βαλτερό, Μονόβρυση, Σκοτούσα, Νέο Σκοπό, Πόντιους έχοντας να επιδείξει πολλές επιτυχίες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr